Vineri, pe 31 mai 2019, incepand cu ora 17.00, te invitam la Teatrul Elisabeta, la Ora de Alimentatie.

Responsabilitatile parintilor sunt nesfarsite. Insa cea mai importanta dintre toate, mai ales in primii ani de viata, este alimentattia. De acolo porneste sanatatea copilului, din combustibilul pe care il oferim organismului lui sa creasca mare si frumos. Nu putem controla totul in viata copilului, dar putem controla ceea ce ii punem in farfurie. Si aici intervin specialistii invitati la Ora de Alimentatie, raspunzand dilemei parintilor: Ce punem pana la urma in farfuria copilului?

Astfel, VINERI, pe 31 Mai, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de Alimentatie, 3 specialisti in alimentatie si pediatrie vor oferi parintilor informatii pretioase care sa ii ajute sa isi construiasca propriul manual de hrana sanatoasa si valoroasa, spre binele lor si, mai ales, al copiilor.  

Seminarul va fi moderat de Ela Craciun, una dintre mamicile ancorate puternic in responsabilitatea unui parenting sanatos. Iar lectiile vor fi sustinute de specialisti bine pregatiti:

Lectia 1

Tainele diversificarii dezvaluite – Dr. Iren AlexoiMedic specialist medicina de familie si absolventa a Facultatii de Nutritie Dietetica UMF Timisoara

Lectia 2

Tehnici eficiente pentru reducerea mofturilor – Alina Stoica, terapeut nutritionist

Lectia 3

Ce inseamna, de fapt, o alimentatie sanatoasa – Dr. Camelia Olteanu, Medic specialist in Nutritie si Dietetica, presedinte al Asociatiei Dieteticienilor si Nutritionistilor din Romania

Inscrierile la Ora de Alimentatie se fac aici: https://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradealimentatie.php

Grabeste-te! Locurile sunt limitate!

Seminariile Scolii Parintilor Responsabili sunt kid-friendly

Parintii care nu au posibilitatea de a lasa copilasii in grija altcuiva, sunt invitati sa vina alaturi de ei, deoarece va exista o Camera de Joaca plina de distractie pentru cei mici. Suntem mai mult decat prietenosi cu copiii, pentru ca stim cat este de greu pentru parinti sa activeze social, cand copilul este omniprezent. La Ora de Parenting Animatorii de la Ursulla vor face distractia mai mult decat grozava.

Detalii despre toate seminariile Scolii Parintilor Responsabili puteti afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili

https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/

https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Seminariile Scolii Parintilor Responsabili sunt kid-friendly. Parintii care nu au posibilitatea de a lasa copilasii in grija altcuiva, sunt invitati sa vina alaturi de ei, deoarece va exista o Camera de Joaca plina de distractie pentru cei mici.

Sponsori: Nestle Romania, Vitoral, Mustela

Parteneri: Itsy Bitsy, Sebastian Purice, Ursulla, Voios.ro, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, Mothers and the City, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, super40.ro, WoWMoM, PositiveMother, www.educabil.ro, DanaPredu.com, JuxiMagic.ro, www.centruldeparenting.ro, Nicoland

Despre Scoala Parintilor Responsabili

Scoala Parintilor Responsabili este o campanie sociala, descrisa de o serie de seminarii gratuite pentru parinti care aduc la catedra cei mai bine pregatiti specialisti pe teme specifice. Scopul campaniei este sa ofere acces facil parintilor catre o trusa de informatii complete si corecte prin care sa fie stimulati si sustinuti in a creste copiii frumosi si sanatosi. Campania a deschis portile scolii in octombrie 2016, si de atunci a organizat 20 de seminarii gratuite, care au adunat peste 3000 de parinti si viitori parinti si au adus la catedra peste 100 de specialisti bine pregatiti.

Despre Qbebe

Qbebe este revista online dedicata mamelor si viitoarelor mame care inteleg aceasta uriasa responsabilitate si ofera parintilor informatiile de care au nevoie pentru a-si creste copilul frumos si sanatos. Qbebe este chiar mai mult decat o revista, este o comunitate de mamici si tatici determinati sa ofere copiilor lor cel mai bun, mai frumos si mai sanatos start in viata. Qbebe ajuta, sustine si felicita sute de mii de parinti din Romania, care isi cresc cu responsabilitate si dragoste copii.

Pentru informatii suplimentare:

Gabriela Paladi

Project Manager

Email: gabriela.paladi@divainteractive.ro

Scoala Parintilor Responsabili este un proiect Qbebe® powered by DivaInteractive®.