Buna! Sunt Geanina mama a unei fete de 14 ani si artizan in lana de vreo 2 ani.

Primul meu contact cu lana a fost in urma cu sase ani la scoala Waldorf, unde invata fiica mea. Atunci am inceput timid cu cateva piese mici, bratari din lana, ca apoi sa ma provoc cumva sa fac mai mult si mi-a placut. Nici nu m-am gandit atunci ca peste ani voi incepe sa fac veioze cu abajur din lana, decoratiuni din lana, papusi din lana si lavanda, personaje de poveste, zane, ingerasi si mai nou bijuterii din lana.

Am gasit un drum, o carare ce m-a adus acum aici si cine stie pe unde ma va mai purta.

Pasiunea pentru handmade este o intoarcere la copilarie. Atunci cand lucrez imi regasesc copilul din mine, starea inocenta in care ma bucur de joc, e acea senzatie de aici si acum, de prezent  De fapt, ceea ce fac e mai mult decat o munca, e mai degraba ca un joc intr-o lume de basm, cu personaje din lana, flori și veioze, margele si brose, ingeri si spiridusi, creati din bucuria sufletului meu spre bucuria pe care o daruiesc mai departe celor care imi cumpara produsele.

Pe langa lucrul cu lana imi mai place si pictura. Pictez dupa cum simt. Imi place sa le alternez. Am inceput pictura pe materiale textile din curiozitate. La inceput cu garderoba proprie, careia i-am dat culoare si personalitate, apoi am realizat picturi si pentru prieteni. De multe ori picturile redau foarte bine starea mea de spirit din momentul realizarii, o anumita imagine imi spune ceva, iar eu ii dau culoare.

Ronna Art este un proiect frumos, foarte drag mie, un proiect de suflet. In fiecare lucru pe care-l realizez pun ganduri si franturi din suflet. Imaginatia mea ma poarta ceea ce imi face bine, spre imagini ale unor fiinte, animale, plante, astre ceresti care imi transmit ceva, apoi mainile mele creaza povestea….

E-mail : [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/ronna.art/

Instagram: ronnaart