Salutare! Florentina-Aurora Papavasileiou sunt eu, soția unui grec simpatic și mama unor ștrumfi irezistibili și adorabili, Eric și Billy, în vârstă de 10 luni, respectiv 2 ani și 3 luni. Viața alături de ei este o adevărată provocare, având uneori senzația că mă aflu fix ca pe un tărâm de basm, în care eu sunt zâna cu cei 3 prinți fermecători, iar împreună responsabilitatea noastră este să împrăștiem praf magic peste tot unde avem ocazia pentru a schimba lumea. Cum sună asta? Știu, clișeic, dar e pe bune! Vă povestesc imediat!
Când eram mică, visul meu era sa fiu învătătoare și să prezint știrile TV. Când am crescut mare, am făcut în așa fel încât să îmi îndeplinesc cele două visuri: am cochetat cu radioul si televiziunea și am fost educatoare la o grădinită privată din orașul meu
În același timp, îmi doream să îmi deschid un business al meu, dar nu am avut niciun sprijin de nicăieri. Și cum Universul mereu lucrează dacă îi ceri și îți dorești cu adevărat, a apărut în viața mea dragostea vieții mele, omul cu care aveam aceleași viziuni și perspective, omul împreună cu care pot răsturna munții din loc. Ne-am dat curaj unul altuia, ne-am dat demisiile de unde lucram în fix 5 secunde, el după o carieră de 12 ani în armată marină, eu după o generație la grădi. După ce m-am mutat la el, într-un an de zile, am realizat, poate, cât nu reușeam într-o viață: business-ul nostru, copil, casă și cățel. De 3 ani suntem în zona de antreprenoriat și tot atunci viața mi s-a schimbat.
După 4 ani de research și cu vasta experiență în spate de 15 ani în network marketing a soțului meu, el fiind mereu în zona de Leadership, împreună am creat de la 0 un proiect inovator ce are ca un prim target libertatea atât economică, cât și psihologică, oferind tuturor părinților din lumea asta posibilitatea de a lucra de acasă sau oricare alt loc frumos, împreună cu minunile lor.
RUL CHARITY INTERNATIONAL, prezent în acest moment în 5 țări, reprezintă un VIP club de discounturi, la nivel internațional, cu Academie de business și dezvoltare personală, în domeniul network marketing-ului. Perspectiva noastră este să construim cel mai mare club de discounturi din lume, aplicând filosofia de ajutor reciproc, promovând la un nivel foarte înalt toate companiile indiferent de domeniul de activitate, absolut GRATUIT, în schimbul unui discount la liberă alegere, pentru membrii clubului nostru.
Cardul de discounturi, care reprezintă și produsul nostru, conectează milioane de produse, din toată lumea, în același timp. Și cum oamenii au deja în ADN ul lor obiceiul de a recomanda un produs de care au fost mulțumiți, un doctor, un salon de înfrumusețare etc, te invităm sa ne recomanzi și cardul nostru de discounturi (asta dacă într-adevăr ești mulțumit), dar de data aceasta pe bani, conform unui plan de marketing.
Prin acest proiect, acoperim cele mai mari nevoi ale oamenilor: să găsească o cale sigură de a crea un venit pasiv și stabil pentru viața și viitorul lor, într-un mediu sigur. Și ce se întâmplă atunci când ai mai mulți bani? Începi să cheluiești. Și aici venim să acoperim cea de-a doua nevoie a oamenilor, aceea de a salva bani în oricare magazin din oricare domeniu, nelimitat și în orice perioadă a anului, beneficiind de discounturi foarte mari pe care RUL CHARITY le-a obținut pentru oameni.
Academia noastră este cu scopul de a oferi acel know-how education pentru cei care vor sa facă performanță în business.
Și cum nu degeaba îi spune și Charity, 5% din încasări merg spre Asociația RUL TLO-TOGETHER FOR THE LITTLE ONES, iar obiectivul nostru măreț este ca în fiecare țară unde RUL va exista, să putem lăsa moștenire ceva palpabil generațiilor următoare, cum ar fi: un parc de joacă pentru copii într-un sat uitat de lume, un centru pentru mame și copii, o mini-clinică privată pentru copilași, la fel, in sate defavorizate, care sunt departe de oraș. Mi-ar plăcea ca la bătrânețe să mă mândresc cu aceste acțiuni și să am acea împlinire că nu am trait degeaba pe acest pământ…
Our motto: “Become the change you wish to see in the world!”
Stați pe aproape…pe 31 martie ne lansăm noua platformă, în Grecia, după care România.
Dacă și tu vrei să te alături clubului nostru, promitem să îți fim alături, să îți oferim tot suportul nostru și să te ghidăm pas cu pas pentru a fi siguri că tu vei reuși să îți construiești venitul pasiv dorit, în funcție de programul tău, fără a îți afecta ceea ce faci tu în prezent. De asemenea, business-ul tău poate fi promovat aici complet gratuit, doar dă-ne de veste! 😉
Ne găsești pe:
info@rulcharity.com
https://www.facebook.com/Rulcharityofficial/
www.rulcharity.com
Tel: 0738821068