02-03-2021

Și mamă, și antreprenor!

6:00 pm – 7:30 pm
Înscrie-te aici
Facilitator: Alina Bota
Acest webinar se adreseaza acestor super-eroi care au rol de dublu manager: manager de familie si manager de afacere.

Sa fii antreprenor in Romania nu este deloc usor. Sa fii si mama si antreprenor este treaba de super-eroi.
Acest webinar se adreseaza acestor super-eroi care au rol de dublu manager: manager de familie si manager de afacere.

Evenimentul este GRATUIT, inscrierile se fac pe: https://forms.gle/NwxHAtM6AotwhvSr8

Descriere webinar
​​​​​Simti vreodata ca esti singura femeie din lume care nu reuseste sa gaseasca niciodata timp pentru ea si ca ai mai avea nevoie de cateva ore in plus pe zi?

​​​​​​​Te surprinzi vreodata cand esti cu cei dragi ca mintea ta e in alta parte si ca nu poti sa fii cu adevarat prezenta? Simti vreodata ca esti din ce in ce mai epuziata si iti vine sa renunti la visul tau?

Sunt Alina Bota, sunt si mama si antreprenor si acestea sunt intrebari care m-au macinat si pe mine in primii ani de antreprenoriat.

Simteam ca ziua nu e suficient de lunga ca sa le fac pe toate, ca nu le stiu pe toate si nu stiu pe cine sa intreb, ca orice mana de ajutor vine cu costuri ridicate si bugetul meu era limitat.
In plus, ma simteam extrem de singura si aveam impresia ca familia, prietenii si fostii colegi ma judeca pentru ca am renuntat la job pentru a ma aventura in antreprenoriat si succesul intarzia sa apara.

Nu aveam persoane cu care sa ma consult si nu rezonam deloc cu antreprenorii cu experienta, aveam senzatia ca ma trateaza de sus, fac pe "misteriosii" cand ii intreb ceva sau imi fura ideile cand am curajul sa le expun.

Daca si pe tine te frustreaza faptul ca afacerea ta tinde sa devina o gaura neagra care inghite timp si resurse financiare si pune presiune asupra vietii tale personale, atunci acest webinar este pentru tine.

Webinarul "Si mama, si antreprenor" este unicat pe piata si este construit in urma experientei acumulate ca si consultant in afaceri si fondator al unei comunitati de femei antreprenor care in acest an implineste 5 ani de la infiintare.

Detalii eveniment
Data:
02 March 2021
Locul:
Începe la ora:
6:00 pm
Se termină la ora:
7:30 pm
Organizator
Mamprenoare
Link înscriere:
Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu