24-02-2021

Lifestyle Tips - Healthy food for healthy kids

6:00 pm – 8:00 pm
Înscrie-te aici
Facilitator: Monica Pintican
Lifestyle Tips este o întâlnire lunară a membrelor platformei mamprenoare.eu în care avem ca invitat un specialist din comunitatea noastră.

Prezentare:

Sunt Monica Pintican, medic pediatru cu peste 10 ani experiență, pasionată de tot ce înseamnă prevenție și educație medicală, motiv pentru care, mare parte din activitatea mea este axată în această direcție. Fac parte din echipa de medici ai serviciului Peditel care ofera sfaturi medicale pediatrice prin telefon părinților din țară și din străinatate, ofer consiliere medicală pentru copii si părinți într-un proiect de prevenție a diabetului zaharat de tip 2, programul “In-Cerc”, care se desfasoara în școlile din Cluj –Napoca, adresându-se copiilor supraponderali sau obezi, cu vârsta cuprinsă între 10 și 12 ani, iar formarea ca educator perinatal și consultant în alăptare îmi permite să ajut părinții atunci când se confruntă cu probleme legate de îngrijirea sau alăptarea copilului.

Prezentare workshop HEALTHY FOOD FOR HEALTHY KIDS

- Ce înseamnă alimentația sănătoasă pentru un copil?
- Care sunt regulile unei alimentații sănătoase?
- Ce cantitate de mâncare consumăm la o masă?
- Care sunt cele mai frecvente greșeli alimentare pe care le facem?
- Ce presupune evaluarea statusului nutrițional la copil?
- Mit sau adevăr?
Sunt întrebări care își vor găsi răspunsul până la finalul worshopului, iar participantele sunt încurajate să fie “înarmate” cu o listă de întrebări sau curiozități pe care le vom clarifica pe fiecare în parte.
Participarea este GRATUITA pentru membrele platformei mamprenoare.eu si invitatele lor.

PRET: 50 lei pentru participanții din afara comunității.
Plata workshop-ului se va face în contul Asociatiei Părinte înFloreşti ca donaţie sau sponsorizare. În cazul in care doriţi să faceţi sponsorizare, beneficiaţi de credit fiscal prin deducerea sumei din impozitul pe venit/profit de plata al societaţii.

Detalii eveniment
Data:
24 February 2021
Locul:
Începe la ora:
6:00 pm
Se termină la ora:
8:00 pm
Organizator
Mamprenoare
Link înscriere:
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu