Te invit la urmatoarea sesiune de curatare energetica de grup de duminica 5 iulie ora 11 targetata pentru eliberarea traumelor din copilarie si vindecarea copilului interior.

In copilarie se creaza si se absorb o mare parte din programele si problemele pe care le pastram apoi ca adulti si ne impacteaza deciziile si viata.

Ce spui, vrei sa incerci? ☺

Si un mic concurs ☺
Ofer o sesiune individuala de curatare energetica pentru a lucra la nevoile tale specifice, valoare de 50 euro, in urma unui mic concurs:

Daca ai prieteni sau prietene carora le-ar fi utila o sesiune de curatare energetica, invita-i duminica la ora 11 la sesiunea noastra de curatare energetica de grup pentru eliberarea traumelor copilariei si vindecarea copilului interior.

Pentru fiecare prieten adus vei avea o intrare la tragerea la sorti (efectuala printr-un program online) care va avea loc duminica la ora 20:00. 1 persoana - o intrare in concurs, 2 persoane 2 intrari, etc.

Castigatorul/castigatoarea vor fi anuntati pe pagina de Facebook Adina's Healing Chamber.

Cat dureaza?
Aproximativ 1 ora

Cat costa?
Daca esti pentru prima data, sesiunea este gratuita ca sa vezi daca informatia rezoneaza cu tine
Daca nu este prima data, in aceasta perioada avem un discount de 50% => 50 lei
Daca esti intr-o perioada dificila financiar dar ai nevoie de curatare energetica, poti continua sa participi in mod gratuit.

Te astept cu drag

Pup

Meet&Learn este intalnirea lunara a membrelor comunitatilor locale Mamprenoare.

De la inceperea pandemiei, intalnirile s-au mutat in online si la ele pot participa mamprenoare din toata tara, invitatele lor, precum si membrele Gupului Mamprenoare Romania.

Intalnirea are urmatoarea agenda:
11:00 - 11:15 Prezentarea membrelor si a invitatelor lor
11:15 - 12:15 Workshop
12:15 - 12:30 Concluzii si incheiere

Workshop: ” Brandingul pentru afacerile mici"

Descrierea workshopului:

O afacere pornita din pasiune, aflata la inceput de drum, are nevoie de o voce foarte puternica pentru a iesi in evidenta din multimea de afaceri aflate deja pe piata.

In acest workshop vom discuta despre atragerea atentiei si castigarea increderii publicului-tinta prin intermediul brandingului.

Vom explora mai multe variante de branding, vom discuta despre personalitatea brandului nostru si despre elementele care compun un brand de succes.

Antreprenoarele cu profil pe platforma www.mamprenoare.eu au acces gratuit la intalnirile Meet&Learn si pot aduce un invitat alaturi de ele, invitata participa gratuit la prima intalnire.

Taxa de participare pentru ne-membre este 50 lei. .

Plata workshop-ului se va face in contul Asociatiei Parinte înFlorești ca donație sau sponsorizare.

Asociația Părinte înFlorești; CUI:32727814; Banca Transilvania SA, sucursala Florești, Cont RON: RO86BTRLRONCRT0242821701

https://www.facebook.com/asociatiaparinteinfloresti/


În cazul în care doriți să faceți sponsorizare, beneficiați de credit fiscal prin deducerea sumei din impozitul pe venit/profit de plată al societatii.

Inscrierile se fac pe:
mamprenoare@gmail.com

Ziua 1 | Iași – Vorona, Botoșani - Iași.
Mănăstirea Vorona. Denumirea mănăstirii vine de la pârâul Vorona, consemnat într-o carte domnească din 16 noiembrie 1433. La începutul secolului XVII, câţiva călugări au ridicat o bisericuţă din lemn cu hramul Naşterea Prea Sfintei Născătoare de Dumnezeu. Peste un secol, familii de boieri moldoveni ca Liteanu, Jora, Panaite, Balş, Vârnav, Catargi, Basota, Miclescu, Beldiman, Cananau, Mavrocordat, Donici, Şuţu, Crupenschi, Holban, precum şi Arhimandritul Rafail, au contribuit la înflorirea Voronei, care a dobândit faimă în istoria monahismului şi ortodoxiei.

Sihăstria Vorona Icoana de la Sihăstria Voronei este considerată a fi făcătoare de minuni. Pentru prima dată în iconografia românească, Fecioara este reprezentată ținându-și Fiul de mână, și nu în brațe. Pictura nu a fost restaurată niciodată, dar se păstrează în stare perfectă. Călugării spun că este făcătoare de minuni, deoarece din ochii Maicii Domnului au curs lacrimi adevărate.

Icoana a fost pictată în anul 1875, în urma unei revelații avute de unul dintre călugări. Ea simbolizează intrarea Fecioarei în templu, de mână cu Fiul Său, Pruncul Iisus. Un lucru deosebit în ceea ce privește icoana este acela că din orice colț al schitului admiri icoana ai senzația că Maica Domnului te privește direct în ochi.
Această reprezentare are și un caracter revelator. Când o mamă își ține fiul de mână, transmite grija pe care i-o poartă pruncului său. Fiul își pune toată încrederea în ea, iar mama îi călăuzește pașii. Astfel, această icoană arată de ce Maica Domnului este „mai cinstită decât Heruvimii și mai slăvită decât serafimii”, deoarece este cea care a călăuzit pașii „Celui ce poartă de grijă la toată făptura”.

Program Ziua 1:
Iași – Biserica Vorona – Sihastria Vorona - Iași
06.00 Plecare de la Iași, Palatul Culturii
09.30 Slujbă in Biserica cu hramul Nașterii Maicii Domnului
12.00 Prânz local
13.00 Cântec și joc tradițional, balci local, targ local
16.00 Sihastria Vorona
18.00 Plecare către Iași

Tarife: 170 lei / persoana / grup de 30 persoane. Pentru un număr mai mic, tariful se recalculează.
Tariful include:
- prânz cu produse locale
- ghid local
- transport cu autocarul
Tariful nu include:
- intrare la obiective
- orice alte servicii solicitate de turiști, dar nespecificate in program
- orice servicii suplimentare cauzate de forță majoră (ex cheltuielile apărute ca urmare a prelungirii sejurului cauzat de vremea rea)
Informații suplimentare:
Pentru orice activitate organizată de ANIMA HOLIDAYS – EVERYN beneficiați de consultanță gratuită, astfel încât să aveți parte de cele mai reușite experiențe de călătorie și vacanță.
Detalii de plată: 100 % la rezervare fermă.
Programul poate suferi modificari în funcție de numarul de participanți, de condițiile atmosferice, și de alte evenimente de care nu suntem responsabili și care nu pot fi prevazute la momentul realizării excursiei, fără a afecta însă calitatea evenimentului.

Ziua 1 | Iași – Cetatea de Scaun a Sucevei - Ceramica de la Marginea - Muzeul Ouălor Lucia Condrea – Mănăstirea Voronet - Humor

Cetatea de Scaun: explorăm vechea cetate a Sucevei, reşedinţa atâtor domnitori ai Moldovei, restaurată şi îmbogăţită cu spaţii expoziţionale de excepţie ce ne transportă cu imaginaţia în vremuri de mult apuse.
Ceramica de Marginea este deja o marca binecunoscuta in intreaga lume. In Marginea inceputul olaritului este stabilit de catre istorici in jurul anului 1500. Olaritul a aparut ca o necesitate a oamenilor de a stoca produsele obtinute. Vasele din lut ars au contribuit la dezvoltarea societatii primitive prin posibilitatea stocarii alimentelor si a prepararii acestora. Imaginati-va bucataria sau camara dumneavoastra fara aceste obiecte cotidiene.
Muzeul Oualor Lucia Condrea din Moldovița este cel mai mare muzeu cu oua decorate din lume, cuprinzând peste 11 000 de exponate aranjate in 106 vitrine. Aceste exponate reprezintă lucrări unicate ale Luciei Condrea, colecția de ouă încondeiate foarte vechi din satele locuite de etnia huțulă ( Moldovița, Ciumârna, Breaza, Izvoarele Sucevei, Ulma, Brodina, Moldova, Sulița) și colecția internaționala alcătuită din exponate primite de la creatori din 56 de țări recunoscute în lume ca fiind țări cu tradiție în acest domeniu al artei.
Mănăstirea Voroneţ, „Capelă Sixtină a Orientului”, este pictată în întregime şi la exterior cu icoane şi scene ilustrative din Sfânta Scriptură. Pictarea zidurilor exterioare, din temelie până la streaşină, este o lucrare ce a dat edificiului o mare strălucire. Culoarea predominantă a frescelor este inconfundabilul „albastru de Voroneţ”, considerat de specialiştii în arte plastice ca unic în lume şi comparat cu roşul lui Rubens sau verdele lui Veronese.

Ziua 2 | Humor - Cacica – Muzeul Apelor Falticeni – Iasi

Servim micul dejun, după care ne îndreptăm spre:
Mina de sare Cacica apare ca obiectiv încă de la mijlocul sec. al XIX-lea, pe un traseu scurt care s-a păstrat până astăzi şi cuprinde: micromuzeul din clădirea puţului de extracţie, capela ecumenică aflată la 26 m adâncime, galeria piticilor, lacul sărat, sala de dans şi muzeul utilajelor.
Muzeul Apelor: colecţia academicianului explorator Mihai Băcescu (forme de viaţă marină conservate), diorame (cu regiunile hidrografice ale ţării), acvarii (cu o bogată faună de apă dulce şi sărată, numeroase specii de peşti, crustacee, moluşte etc.), prezentarea faunei şi florei râurilor României, a Mării Negre şi a oceanelor planetei, „Globul pământesc unicat” cu relieful uscatului şi al oceanelor reprezentat cu precizie milimetrică

Tarif cazare / persoana 250 lei / persoana
Tarif transport / persoana * optional * din Iasi 50 lei / persoana (grup 20)

Tariful include:
 1 noapte de cazare in structură locală
 1 cina

Tariful nu include:
 intrarile la obiective
 orice alte servicii solicitate de turisti, dar nespecificate in program
 orice servicii suplimentare cauzate de forta majora .

Simți că banii vin greu la tine?

Sau poate că banii vin ușor dar nu stau mult?

Banii sunt importanți.

Te invit la un workshop în care vom săpa după răspunsuri și vom găsi mai multe decât te aștepți.

Vom identifica blocaje legate de bani, de unde provin, cum să le depășești.

Prin exerciții vei afla ce te oprește și ce te motivează să faci bani. O să afli lucruri interesante despre tine.

Îți propun două ore intensive care îți vor schimba părerea despre bani, îți vor da claritate și îți vor aduce o altă perspectivă asupra banilor.

Vei învăța cum să eliberezi calea pentru ca banii să vină la tine și să îi atragi ca un magnet.

Acest workshop a fost lansat la Cluj în cadrul conferinței LifeStyle Business.

Reacția celor din sală a fost peste așteptări așa că mă bucur să vă ofer acest curs.

Preț 110 lei de persoană.

Înscrierile se fac prin email la adresa office@financialparenting.eu

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE