Meet&Learn este o intalnire periodica de networking si learning a antreprenoarelor cu afaceri listate pe platforma mamprenoare.eu.

Scopul intalnirii este acela de a ne cunoaste intre noi si de a invata una de la cealalta diverse subiecte de business.

In 16 decembrie avem placerea sa o avem ca speaker pe colega noastra, Cristina Florescu, consultant în resurse umane cu 10 ani de experiență în domeniu și alti 10 în consultanță juridica.

Descriere webinar:

O harta a performantelor centrata pe obiective de afaceri, dezvoltare personala si imbunatatirea abilitatilor cheie serveste drept fundament pentru o evolutie eficienta a angajatilor. Analizam obiectiv de unde ai plecat, unde te afli si spre ce te indrepti.

Membrele platformei noastre au acces GRATUIT la aceste intalniri si au posibilitatea sa aduca fiecare 1 invitat/eveniment.

La evenimentele noastre poate participa orice antreprenor interesat, taxa de participare este 50 lei/eveniment si se plateste in contul Asociatiei Parinte InFloresti Cluj Napoca.

Anul acesta am fost nevoiți să ne oprim din tumultul cotidian, să ne redefinim valorile și tot ce contează cu adevărat. Dintre toate primează Familia, care rămâne izvorul nostru de iubire, speranță și credință. Iar acum, mai mult ca niciodată, așteptăm nerăbdători Sărbătorile de iarnă pentru a prețui din plin fiecare moment alături de cei dragi, deoarece Crăciunul este despre Familie și Tradiție.
Iar eu, așa cum v-am obișnuit in fiecare an, păstrez tradiția CraciuFIM și deschid larg ușile studioului unde vă aștept cu trei decoruri de poveste, trudite cu grijă și dăruire, pentru a creiona cadrele perfecte în care să se regăsească de la cele mai stilate și rafinate cupluri, până la cele mai numeroase și dinamice familii. Fie că vrei să-ți surprinzi iubitul cu niște poze superbe, ori poate vrei să-i bucuri pe părinți sau colegi cu o ședință foto deosebită, la CrăciuFIM este loc pentru toată lumea.
Un decor feeric care invocă iarna și frumusețea ei glacială, un altul - grandios și elegant pentru a da stil și clasă felicitărilor de iarnă, și desigur, un decor de inspirație tradițională care să ne amintească de blândețea și dragostea bunicilor noștri sau de frumoasele vacanțe la țară.
Vă invit să împletim împreună filele de poveste ale acestui Crăciun deosebit!
Pentru siguranța tuturor, ședințele foto se vor desfășura respectând toate normele sanitare necesare (lampa UV, aerisire, dezinfectare cu produse omologate, purtarea măștii și a mănușilor de către fotograf, etc ), totodată reducându-se considerabil numărul locurilor disponibile. Așa că, grăbește-te să faci o programare cât mai curând și vino să #CrăciuFIM împreună magia sărbătorilor!
Rezervă un loc sau află mai multe detalii in mesaj privat sau la nr. de telefon 0744.602.806

AGENDA ÎNTÂLNIRII:

18:00 – 18:20 Prezentări scurte ale persoanelor prezente la întâlnire
18:20 – 19:20 Workshop antreprenoriat
19:20 – 19:30 Networking

Titlul workshopului: Recrutarea - un pas necesar in dezvoltarea ta ca antreprenor

Descrierea workshopului:

Cum faci sa te inconjori de oamenii potriviti pentru a-ti asigura cresterea in mod armonios. Principii & bune practici HR

Mentor facilitator:
Oana Nicolcea, Specialist Recrutare & Career Coach

PREȚ: 50 lei pentru participanții din afara comunității, gratuit pentru membrele comunității care au profil pe www.mamprenoare.eu

Plata workshop-ului se va face în contul Asociației Părinte înFloreşti ca donație sau sponsorizare. În cazul in care doriți să faceți sponsorizare, beneficiați de credit fiscal prin deducerea sumei din impozitul pe venit/profit de plata al societății.

This online workshop is for you that are curious what coaching is and want to know more about CoachCompanion and the trainings we do.

Scurt sumar:
In acest curs, participantii vor invata cum sa isi construiasca propriul lor brand personal. Isi vor defini obiectivele, misiunea si strategia de branding, in asa fel incat sa isi poata apoi construi propria imagine personala.

Cursul exploreaza metode de strategii de marketing si metode prin intermediul carora poti sa iti maximizezi expunerea brandului propriu.

Descrierea cursului:

“Imaginatia este inceputul creatiei. Tu iti imaginezi ceea ce iti doresti sa devii si la final vei deveni ceea ce ti-ai imaginat”- George Bernard Shaw

Ce este o imagine? De ce unii oameni par sa aiba o personalitate puternica si o reputatie care te face sa ii admiri inainte de a-I intalni? Cum se reflecta aceasta imagine in succesul lor personal?

Azi, datorita dezvoltarii spectaculoase a tehnologiei suntem mai conectati ca niciodata. Exista insa si mult mai multa competitie decat inainte si oameni de pe toata planeta concureaza unul cu celalat pentru a oferi produse si servicii. Intr-o piata atat de competitiva, ceea ce te diferentiaza este propriul brand. Asa cum brandingul este o parte importanta in strategia de marketing a unei companii, brandingul personal este la fel de important pentru oricine opereaza in orice piata.

Multi cred ca brandingul personal este potrivit doar pentru intreprinzatori, antreprenori, politicieni sau artisti ca actori, cantareti sau pictori.

In realitate, brandingul personal este esential pentru oricine.
- Daca lucrezi pentru o companie, ai nevoie sa iesi in evidenta pentru a avansa, ai nevoie sa fii cunoscut pentru ca a putea sa-ti faci populare ideile si proiectele.
- Daca lucrezi in vanzari, ai nevoie de o reputatie excelenta pentru a fi recomandat.
- Daca lucrezi in domenii sensibile la reputatie, cum ar fi piata de capital, asigurarile sau in domeniul bancar, imaginea ta este imaginea companiei pe care o reprezinti si este esential sa transmiti incredere clientilor tai..
- Daca ai nevoie de un loc de munca bine platit, ai nevoie sa fii recomandat, iar statistica spune ca 85% dintre joburile bine platite se vor ocupa de persoane cu notorietate si relatii.

Brandingul personal urmeaza aceleasi principii de branding si marketing, doar ca sunt aplicate unei persoane.

Acest curs ofera o abordare structurata care te va ajuta sa iti definesti, planifici si executi o strategie de branding.

Cursul contine numeroase sfaturi sugerate de catre cei mai renumiti specialisti din domeniu si o multime de exemple.

In acest curs foarte practic, participantii vor invata:

1. Care este diferenta dintre celebritate si brandingul personal?
2. De ce ar trebui sa tii cont atunci cand iti construiesti un brand personal?
3. Care sunt cei 5 pasi necesari pentru construirea unui brand personal?
4. Definirea Expertizei
5. Cum ar trebui sa abordezi brandingul personal?
6.Cum se concepe o viziune/ misiune
7. Cum iti definesti strategia de branding
8. Care sunt strategiile de promovare pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand lucrezi pentru o companie spre deosebire de cele pe care le poti aborda atunci cand lucrezi pentru tine?
9. Ce strategii te vor ajuta sa fii memorabil?
10. Ce ar trebui sa iei in considerare atunci cand iti construiesti identitatea?
11. De ce ar trebui sa tii cont atunci cand iti construiesti pitch-ul personal?
12. Cum iti faci reclama?

Audienta: antreprenori, manageri, specialisti, consultanti financiari, brokeri de capital, politicieni etc..

Durata cursului: 5 module x 2h/modul, 1 modul/saptamana

Grupa 1: vinerea de la 18:00

Grupa 2: sambata de la 10:30.

Nivelul cursului: Incepatori & Intermediari

Facilitator:

Alina Bota - Consultant in Personal Branding cu o experienta de 5 ani in domeniu si cu peste 120 de clienti de top la nivel international.
Alina Bota este fondatoarea Mamprenoare.eu, un Business Hub care promoveaza imaginea a sute de femei din Romania si diaspora si a construit instrumente originale pentru a oferi ocazia femeilor sa isi promoveze propriul brand.

Testimoniale:
"Am lucrat cu Alina Bota intr-o serie de sedinte de branding personal. Este o persoana focusata si determinata, stie sa puna in valoare calitati, abilitati ale partenerului de discutie si sa-l ajute pe acesta sa isi construiasca o strategie profesionala."- Maria Mazilu - Autor si Blogger


"Am cunoscut-o pe Alina Bota acum câțiva ani in urma participării la un workshop. De atunci particip de câte ori am ocazia la orice curs sau workshop îl predă. Pot sa spun că am învățat foarte mult de la ea! Încet, încet am ieșit din zona mea de confort și asta doar datorită încrederii pe care am dobândit-o lucrâd cu Alina! Vrei sa crești, vrei sa ieși din zona de confort? Categoric Alina Bota e omul cu care poți să colaborezi! Încearcă și nu vei regreta! " - Claudia Rogozan - Expert Contabil


"Webinarul la care am participat a fost cea mai buna investitie pe care puteam sa o fac. Acum stiu clar ce fac bine si ce trebuie sa imbunatatesc pentru a avea succes. Multumesc!" - Iuliana Sosu - Designer, Antreprenor
"Am făcut programul 1 la 1 cu Alina. A fost exact de ce aveam nevoie. Alina m-a ajutat, inspirat și m-a ghidat să-mi urmez visul. În plus, m-a învățat cum sa îmi înving temerile. Asa că recomand cu caldura aceste sesiuni, mai ales acum când cred ca majoritatea avem nevoie de sprijin!"
- Fratean Henritetta - Avocat


"Alina helped me first to put clarity in my dream; then she helped me to explore options just to see what can inspire me to go further with my project. After one year of not being sure how to go further, she helped me, just in several meetings, to be confident in my project and its success." - Andreea Georgescu, HR Specialist, Antreprenor


"Alina, pentru mine ai fost de la inceput un exemplu de perseverenta si rabdare. Un om gata sa ajute. Mi-ai dat curajul sa pornesc pe drumul antreprenoriatului, chia daca a fost la un an de la prima noastra sedinta. Multumesc." - Ramona Gombos, Specialist Optimizare Procese

Preturi:

  1. varianta 5 sedinte 1 la 1 - 1900 lei
  2. varianta 5 module + manual de personal branding - 450 lei
  3. varianta 5 module fara manual de training - 300 lei

Pretul include si un manual de personal branding in format .pdf ce contine, pe langa partea de teorie, exemple practice care sa inspire participantii in construirea propriului lor brand personal.

Privește Iașul cu alți ochi. Desigur că ai trecut de multe ori prin centrul orașului, dar spune-mi chiar știi ce povești și comori ascunde?
Află detalii inedite despre orașul tău și al nostru al tuturor românilor! Participă la un tur pietonal de poveste alături de familie și prieteni.
Atentie! Completează acum formularul de înscriere de mai jos.

Traseul include următoarele obiective:
1. Piaţa Unirii
2. Starea Civilă
3. Str. Cuza-Vodă
4. Piaţa Miron Costin
5. Teatrul Naţional
6. Catedrala Mitropolitană
7. Palatul Roznovanu
8. Biserica Trei Ierarhi
9. Palatul Culturii

Punctul de întalnire virtual : Statuia lui "Al. I. Cuza"
Ora: 18:00

Facilitatori:
Maftei Maria-Magdalena, Consultant Turism
Teodora Sandu, Manager Anima Holidays

Întâlnirea este gratuită, la plimbare participa în exclusivitate membrele platformei mamprenoare.eu

Monthly Brainstorming este intalnirea lunara de lucru a membrelor Mamprenoare.

Experienta ne-a aratat faptul ca ne ajuta mult sa discutam periodic provocarile cu care ne confruntam fiecare in afacerea ei si ca stabilirea unor obiective lunare (financiare si nu numai) si asumarea lor impreuna cu un partener ne ajuta sa le ducem mai usor la indeplinire.

AGENDA INTALNIRII:

18:00 - 18:10 - Stabilire obiective comune de crestere

18:10 - 18:40 - Analiza SWOT individuala

18:40 - 20:00 - Stabilire de obiective individuale in echipe de cate 2 antreprenoare

Facilitator:

Alina Bota - Business Consultant/Fondator Mamprenoare

Invitat:

Ramona Gobos - Specialist Optimizare Procese

Intalnirea este gratuita, la intalnire participa in exclusivitate membrele platformei mamprenoare.eu

Monthly Brainstorming este intalnirea lunara de lucru a membrelor Mamprenoare.

Experienta ne-a aratat faptul ca ne ajuta mult sa discutam periodic provocarile cu care ne confruntam fiecare in afacerea ei si ca stabilirea unor obiective lunare (financiare si nu numai) si asumarea lor impreuna cu un partener ne ajuta sa le ducem mai usor la indeplinire.

AGENDA INTALNIRII:

18:00 - 18:10 - Stabilire obiective comune de crestere

18:10 - 18:30 - Analiza SWOT individuala

18:30 - 19:00 - Stabilire de obiective individuale in echipe de cate 2 antreprenoare

Facilitator:

Alina Bota - Business Consultant/Fondator Mamprenoare

Invitat:

Ramona Gobos - Specialist Optimizare Procese

Intalnirea este gratuita, la intalnire participa in exclusivitate membrele platformei mamprenoare.eu

Descrierea evenimentului:

Meet&Learn este intalnirea periodica de business a membrelor Mamprenoare. Luna noiembrie este dedicata FINANTELOR.

CONTINUT EVENIMENT:

AGENDA ÎNTÂLNIRII:

10:00 – 10:15 Prezentări scurte ale persoanelor prezente la întâlnire

10:15 – 11:45 Workshop antreprenoriat 

11:45 – 12:00  Q&A 

Titlul workshopului: Ai grija de banii tai!

Facilitator:

Anamaria Ciuhuta - Blogger&Trainer de Educatie Financiara

PRET: 50 lei pentru participanții din afara comunității, gratuit pentru membrele comunității care au profil pe www.mamprenoare.eu 

Monthly Brainstorming este intalnirea lunara de lucru a membrelor Mamprenoare.

Experienta ne-a aratat faptul ca ne ajuta mult sa discutam periodic provocarile cu care ne confruntam fiecare in afacerea ei si ca stabilirea unor obiective lunare (financiare si nu numai) si asumarea lor impreuna cu un partener ne ajuta sa le ducem mai usor la indeplinire.

AGENDA INTALNIRII:

18:00 - 18:10 - Stabilire obiective comune de crestere

18:10 - 18:30 - Analiza SWOT individuala

18:30 - 19:00 - Stabilire de obiective individuale in echipe de cate 2 antreprenoare

Facilitator:

Alina Bota - Business Consultant/Fondator Mamprenoare

Invitat:

Ramona Gobos - Specialist Optimizare Procese

Intalnirea este gratuita, la intalnire participa in exclusivitate membrele platformei mamprenoare.eu

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE