Noi avem fiecare un corp fizic pe care il putem vedea si atinge si un corp energetic pe care majoritatea oamenilor nu il vad.

Cand experimentam ceea ce numim emotii negative, sau diferite evenimente traumatice, in corpul nostru pot ramane energii blocate.

Imaginati-va ca la fel cum hranim cu mancare corpul fizic, in acelasi fel, gandurile hranesc corpul energetic. Atunci cand hranim corpul energetic cu hrana de slaba calitate (ganduri negative), ceea ce nu poate fi procesat ramane blocat, ca toxina si afecteaza intreg sistemul, la fel cum se intampla daca consumam mancare fast-food.

Curatarea energetica are ca rol eliberearea energiilor blocate in organism pentru ca acesta sa poata functiona in mod cat mai optim.

Noi avem fiecare un corp fizic pe care il putem vedea si atinge si un corp energetic pe care majoritatea oamenilor nu il vad.

Cand experimentam ceea ce numim emotii negative, sau diferite evenimente traumatice, in corpul nostru pot ramane energii blocate.

Imaginati-va ca la fel cum hranim cu mancare corpul fizic, in acelasi fel, gandurile hranesc corpul energetic. Atunci cand hranim corpul energetic cu hrana de slaba calitate (ganduri negative), ceea ce nu poate fi procesat ramane blocat, ca toxina si afecteaza intreg sistemul, la fel cum se intampla daca consumam mancare fast-food.

Noi primim si transmitem informatie spre si dinspre noi catre ceilalti in permanenta.

Imaginati-va ca vreti sa faceti business cu cineva. Trimiteti intentia de conectare catre aceasta persoana. "Buna, hai sa ne cunoastem si sa vedem cum putem lucra impreuna".

Dar inainte ca unda intentiei sa ajunga la destinatar, ea trece prin toate structurile noastre, fizice si energetice. Si daca initiatorul a acumulat si alimenteaza frecvent furie, deprimare, lipsa, ura, frustrare, lipsa de rabdare, ideea ca eu nu merit, ca nu pot, etc, toate lucrurile care omul este vor imprima energia pe care o trimite celuilat.

Si ce ajunge pe partea cealalta este mesajul asezonat cu tot ceea ce initiatorul a acumulat si este. Si oamenii, raspund frecventelor pe care le primesc cu frecvente similare. Adica veti primi ceea ce trimiteti sa dati.

Vi s-a intamplat vreodata sa va contacteze cineva sa faceti business si sa aveti la ei o reactie de respingere? A avut legatura numai cu cuvintele care vi s-au spus sau cu "impresia" pe care aceasta persoana v-a lasat-o?

In acelasi mod ati intalnit oameni langa care v-ati dorit sa fiti in permanenta pentru ca va fac sa va simtiti bine?

Cei care reusesc sa aiba o energie langa care ceilalti isi doresc sa se afle, sunt cei care au cele mai functionale business-uri si cele mai carismatice persoane.

Acum, in perioada dificila in care ne aflam, este important sa reusim ca ceea ce vrem sa transmitem la destinatarilor nostri sa fie exact ceea ce si ajunge la ei, "neasezonat" cu lucruri care ne pot trage inapoi.

Curatarea energetica ajuta la eliminarea acestor blocaje, iar rezultatele se simt inca de la prima sedinta.

Ziua 1 | Iași – Cetatea de Scaun a Sucevei - Ceramica de la Marginea - Muzeul Ouălor Lucia Condrea – Mănăstirea Voronet - Humor

Cetatea de Scaun: explorăm vechea cetate a Sucevei, reşedinţa atâtor domnitori ai Moldovei, restaurată şi îmbogăţită cu spaţii expoziţionale de excepţie ce ne transportă cu imaginaţia în vremuri de mult apuse.
Ceramica de Marginea este deja o marca binecunoscuta in intreaga lume. In Marginea inceputul olaritului este stabilit de catre istorici in jurul anului 1500. Olaritul a aparut ca o necesitate a oamenilor de a stoca produsele obtinute. Vasele din lut ars au contribuit la dezvoltarea societatii primitive prin posibilitatea stocarii alimentelor si a prepararii acestora. Imaginati-va bucataria sau camara dumneavoastra fara aceste obiecte cotidiene.
Muzeul Oualor Lucia Condrea din Moldovița este cel mai mare muzeu cu oua decorate din lume, cuprinzând peste 11 000 de exponate aranjate in 106 vitrine. Aceste exponate reprezintă lucrări unicate ale Luciei Condrea, colecția de ouă încondeiate foarte vechi din satele locuite de etnia huțulă ( Moldovița, Ciumârna, Breaza, Izvoarele Sucevei, Ulma, Brodina, Moldova, Sulița) și colecția internaționala alcătuită din exponate primite de la creatori din 56 de țări recunoscute în lume ca fiind țări cu tradiție în acest domeniu al artei.
Mănăstirea Voroneţ, „Capelă Sixtină a Orientului”, este pictată în întregime şi la exterior cu icoane şi scene ilustrative din Sfânta Scriptură. Pictarea zidurilor exterioare, din temelie până la streaşină, este o lucrare ce a dat edificiului o mare strălucire. Culoarea predominantă a frescelor este inconfundabilul „albastru de Voroneţ”, considerat de specialiştii în arte plastice ca unic în lume şi comparat cu roşul lui Rubens sau verdele lui Veronese.

Ziua 2 | Humor - Cacica – Muzeul Apelor Falticeni – Iasi

Servim micul dejun, după care ne îndreptăm spre:
Mina de sare Cacica apare ca obiectiv încă de la mijlocul sec. al XIX-lea, pe un traseu scurt care s-a păstrat până astăzi şi cuprinde: micromuzeul din clădirea puţului de extracţie, capela ecumenică aflată la 26 m adâncime, galeria piticilor, lacul sărat, sala de dans şi muzeul utilajelor.
Muzeul Apelor: colecţia academicianului explorator Mihai Băcescu (forme de viaţă marină conservate), diorame (cu regiunile hidrografice ale ţării), acvarii (cu o bogată faună de apă dulce şi sărată, numeroase specii de peşti, crustacee, moluşte etc.), prezentarea faunei şi florei râurilor României, a Mării Negre şi a oceanelor planetei, „Globul pământesc unicat” cu relieful uscatului şi al oceanelor reprezentat cu precizie milimetrică

Tarif cazare / persoana 250 lei / persoana
Tarif transport / persoana * optional * din Iasi 50 lei / persoana (grup 20)

Tariful include:
 1 noapte de cazare in structură locală
 1 cina

Tariful nu include:
 intrarile la obiective
 orice alte servicii solicitate de turisti, dar nespecificate in program
 orice servicii suplimentare cauzate de forta majora .

Simți că banii vin greu la tine?

Sau poate că banii vin ușor dar nu stau mult?

Banii sunt importanți.

Te invit la un workshop în care vom săpa după răspunsuri și vom găsi mai multe decât te aștepți.

Vom identifica blocaje legate de bani, de unde provin, cum să le depășești.

Prin exerciții vei afla ce te oprește și ce te motivează să faci bani. O să afli lucruri interesante despre tine.

Îți propun două ore intensive care îți vor schimba părerea despre bani, îți vor da claritate și îți vor aduce o altă perspectivă asupra banilor.

Vei învăța cum să eliberezi calea pentru ca banii să vină la tine și să îi atragi ca un magnet.

Acest workshop a fost lansat la Cluj în cadrul conferinței LifeStyle Business.

Reacția celor din sală a fost peste așteptări așa că mă bucur să vă ofer acest curs.

Preț 110 lei de persoană.

Înscrierile se fac prin email la adresa office@financialparenting.eu

Vă propun un curs de educație financiară pentru adulți, un curs pe care îl faceți ÎN TIMPUL VOSTRU LIBER!

Un curs altfel, UN CURS CARE SCHIBĂ VIEȚI… nu o zic eu, o zic cursanții din seriile anterioare.

Acest curs o să vă facă să aveți o relație mult mai bună cu banii și valorile din viața voastră.

O să aflați multe lucruri:

despre voi, trecutul vostru și rădăcina relației cu banii,

despre comportamentul vostru în legătură cu resursele pe care le aveți,

despre obiceiurile și automatismele voastre,

despre ce faceți bine și ce trebuie să îmbunătățiți în relația cu banii dar nu numai,

despre ce vă este greu să schimbați ceva și de ce,

despre cum să vă administrați banii pentru a le da mai multă valoare,

despre cum să faceți un buget ca el să fie folositor și ușor de urmărit,

despre venituri active și pasive, economii și investiții,

despre risc și cum îl diminuăm,

despre cum putem atrage mai mulți bani,

plus multă informație pe care eu am adunat-o în 20 de ani de experiență, zeci de cursuri, discuții cu specialiști, sute de cărți citite, mii de ore investite în studii.

Știu că nu aveți timp dar vă doriți să schimbați ceva astfel încât banii să nu dispară rapid, cum să vă controlați comportamentul și relația cu banii, să știți când și cum să cheltuiți și să investiți, cum să vedeți rezultatul muncii voastre, cum să vă fie bine pe termen lung.

Perioada cursului este de o lună jumătate, 12 lecții, câte două pe săptămână, în ritmul vostru, materialele le primiți în format electronic astfel încât să parcurgeți cursul în timpul vostru disponibil.

NOTĂ: Lecțiile sunt în format video, le urmăriți în timpul vostru disponibil de câte ori doriți.

Vă recomand să țineți pasul cu lecțiile și să le faceți în ordinea în care le primiți.

Rezervă-ți acum locul la următorul curs prin email la office@financialparenting.eu
Poți alege între următoarele pachete:

Standard Silver Gold
590 lei 660 lei 745 lei

Câteva dintre părerile cursanților:

”Sunt convisă că am făcut o investiție foarte bună în acest curs. După lecția introductivă am văzut că sunt mai multe subiecte decât mă așteptam. Abia aștept să parcurg lecțiile cu relația emoțională cu banii, nu m-am gândit că are atâta importanță. Pornesc la drum cu mult entuziasm și dorință de schimbare! Am nevoie să îmi pun ordine în subiectul bani. Multumesc.” – Anna C

”E foarte incitant cursul si ma tine mereu in priza, abia astept sa vad ce-mi mai dezvaluie urmatoarele video-uri si teme. Chiar daca trec prin momente mai grele si stau si mai prost ca de obicei cu timpul liber, sunt foarte motivata sa ma trezesc/ adorm mai repede ca sa vad ce spui in urmatorul video sau ca sa-mi fac tema, s-o mai retusez, sa mai adaug etc.

”Ești super wow! Îmi place energia ta și puterea de a mă motiva. Nu cred că mai sunt subiecte pe care le-aș putea adăuga în acest curs.”

Curs online educație financiară TU ȘI BANII TĂI, 20 Martie

Să fii părinte e o treabă complexă. Deciziile pe care le iei azi conturează adultul de mâine. Eu mi-am imaginat că voi fi părintele care se plimbă relaxat prin parc cu copiii, le dă doar mâncare sănătoasă, nu țipă, e blând și iubitor, știe exact cât să ceară și cât să dea și are grijă și de sine.

Am ajuns să fiu părintele care țipă și chiar lovește, mereu nemulțumit și critic, cu obsesia că nimeni nu e la fel de nebun ca mine și cu certitudinea că doar copiii mei o iau razna. Am așteptat ca lucrurile să se schimbe odată cu vârsta, dar abia când am început să aplic abordarea Hand in Hand Parenting, am reușit să mă bucur de copiii mei și de viață.

Fă-ți o favoare! Nu aștepta ca lucrurile să se rezolve de la sine și vino la Cursul Starter Hand in Hand Parenting.

Ce vei învăța?

- 5 instrumente simple care te ajută să navighezi complexitatea vieții de părinte
- cum funcționează creierul copilului tău
- cum să pui limite fără pedepse ori recompense
- cum să te joci astfel încât să vindeci frici și frustrări
- cum să devii mai încrezător în capacitățile tale de părinte
- cum să depășești dificultățile împreună cu copilul tău astfel încât relația voastră să fie una înfloritoare.

Facem împreună o strategie de conectare și un plan concret de activități cu care să obții cooperarea copilului tău fie că e vorba despre somn, mâncare, teme, joacă, îngrijire personală, agresivitate, adaptarea la medii și situații noi ori alte situații care te provoacă zilnic.

Când?

Începem miercuri, 1 aprilie 2020, ora 18 și ne întâlnim în fiecare miercuri timp de 6 săptămâni.

Unde?
Codeschool Iasi, str. A.Fătu, nr. 2A, Iași (La Râpa Galbenă, fostul club RS)

Cum te înscrii?

Completează formularul următor și fă plata conform schemei de plată alese (detalii pe mail după completarea formularului).

https://forms.gle/SH7GhAP8BXPWXUg2A

GRUPĂ MINIMĂ DE 5 PERSOANE.

Cât este investiția în viitorul familiei tale?

690 lei/persoană. Plata poate fi efectuată în 2 rate sau integral, caz în care se aplică o reducere de 10%/persoană. CUPLURILE au 20% reducere la plata integrală.

Cei care au mai participat pot veni din nou cu o reducere de 50%.

E timpul să readucem bucuria în parentaj!

Pachetele disponibile:
1. Minisesiune de Paște pt copii 130 lei
20 de minute
15 poze editate se livrează în format electronic
2. Pachet Standard pentru familii 250 lei
40 minute
35- 40 poze editate livrate în format electronic
3. Pachet Silver pentru familii 350 lei
40 minute
35-40 poze editate livrate în format electronic
30 de fotografii listate
Tablou canvas
5 felicitări de Paște
4. Pachet Gold 450 lei
60 minute
50-60 poze editate livrate în format electronic
Tablou canvas
Album fotocarte 15/20 cm (A5)
5 felicitări de Paște
5. Pachet Family & Friends 600 lei
60 minute
2 familii
10 poze la comun cu cele 2 familii
35-40 poze editate livrate în format electronic pentru fiecare familie
Album fotocarte 15/20 cm (A5) pentru fiecare familie
5 felicitări de Paște pentru fiecare familie
Locurile disponibile sunt limitate. Rezervă din timp dată pentru sesiunea ta foto!

AGENDA ÎNTÂLNIRII:

10:00 – 10:30 Prezentări scurte ale persoanelor prezente la întâlnire
10:30 – 11:30 Workshop antreprenoriat
11:30 – 11:45 Networking

Titlul workshopului: „Coronavirus: Cine isi asuma riscul privind executarea contractelor”

Descrierea workshopului:

Pe fondul raspandirii rapide a Covid-19, Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat focarul drept pandemie, iar în Romania, autoritatile au declarat stare de urgenta impunand mai multe restrictii care au afectat, in mod clar, mediul de afaceri.

Pandemia de coronavirus precum si masurile luate de autoritati in acest context vor duce, dupa caz, la intarzieri, dificultati si/sau costuri suplimentare semnificative sau chiar la imposibilitatea de executare a obligatiilor contractuale. Asemenea situatii pot constitui in anumite conditii justificari obiective pentru a suspenda executarea propriilor obligatii, protectia in fata unor pretentii de despagubiri sau pentru adaptarea sau chiar incetarea contractului.

Ca atare, in cadrul trainingului vom lămuri următoarele aspecte:

Cum afectează coronavirusul executarea contractelor?

Ce este forța majora și in ce condiții poate fi invocate? Poate fi considerate starea de urgență un caz de forță majora?

Ce este impreviziunea?

Care sunt diferențele intre forța majora și impreviziune?

Ce clauze trebuie să conțină contractele incheiate atat anterior, cat si ulterior declararii starii de urgenta?

Care sunt masurile care pot fi luate in prezent?

Mentor invitat:
Andra Badiu, avocat

Link-ul intalnirii este:  https://zoom.us/j/205156661

AGENDA îNTÂLNIRII:

09,00 – 09.30 Prezentări scurte ale persoanelor prezente la întâlnire
09,30 – 11,00 Workshop antreprenoriat
11,00 – 12,00 Networking

Titlul workshopului: Afacerea ta încotro?

Descrierea workshopului:
Atunci când deții o afacere sau intenționezi să îți dezvolți propria afacere, este foarte important să știi exact unde vrei să ajungi. Activitățile zilnice, dar mai ales problemele care apar (zilnic) te pot înlătura de la scopul inițial, iar la sfârșitul anului te resemnezi doar cu ce ai reușit să realizezi.
De aceea este foarte important să știi să îți setezi obiective realiste, dar destul de ambițioase care să te ajute să îți crești afacerea în mod controlat și stabil.
Învață să descoperi punctele forte ale afacerii tale (prin analiza SWOT), dar mai ales cum poți să te folosești de ele pentru a-ți dezvolta afacerea. Nu trebuie să fugi nici de punctele slabe, dar învață să le conștientizezi pentru a le transforma în oportunități iar oportunitățile în planuri de creștere.
Având in vedere considerentele de mai sus, mentorii comunității Mamprenoare din Cluj-Napoca vor susţine lunar workshopuri de educaţie antreprenorială în care vom aduce informaţii de foarte mare interes pe care fiecare proprietar sau viitor proprietar de afacere trebuie sa le cunoască.
Workshopul „Afacerea ta încotro?” continuă seria de workshop-uri de educaţie antreprenorială.

AGENDA WORKSHOP-ULUI:

Ce sunt obiectivele și de ce avem nevoie de ele?
1. Ce înseamnă un obiectiv SMART?
2. Cum pot să îmi setez obiective SMART?
3. Exemplu practic
4. E destul să îmi setez obiective?
5. Ce este analiza SWOT?
6. Cum îmi analizez afacerea?
7. Analiza SWOT pas cu pas
8. Exemplu practic
9. Cum trec de la analiza SWOT la acțiuni și obiective?

Mentori facilitatori:

Ramona Gombos, specialist îmbunătățire continuă
PREȚ: 80 lei pentru participanții din afara comunității, gratuit pentru membrele comunității care au profil pe www.mamprenoare.eu
Plata workshop-ului se va face în contul Asociației Părinte înFloreşti ca donaţie sau sponsorizare. În cazul in care doriţi să faceţi sponsorizare, beneficiaţi de credit fiscal prin deducerea sumei din impozitul pe venit/profit de plata al societății.

AGENDA ÎNTÂLNIRII:

09,00 – 09.30 Prezentări scurte ale persoanelor prezente la întâlnire
09,30 – 11,00 Workshop antreprenoriat
11,00 – 12,00 Networking

Titlul workshopului: Legislaţia muncii
Descrierea workshopului:
Diana Savu, inspector resurse umane cu vastă experienţă în domeniul Legislaţiei Muncii şi salarizare, vă aşteaptă în data de 07 mai 2020 la workshopul de Legislatia Muncii pentru o sesiune dinamică de explicaţii , interpretări, comentarii, soluţii !
Va fi un worksop cu informaţii foarte valoroase pentru orice antreprenor, prezentate într-un stil limpede, alert si foarte la obiect! În vizor se vor afla atât modificările legislative recente, cât şi anumite probleme foarte sensibile de legislaţia muncii, care se regaăsesc constant în atenţia inspectorilor ITM.

AGENDA WORKSHOP-ULUI:
1.Reguli Codul Muncii
1.1 Încadrarea în muncă
1.1.1 Etapele încadrării în muncă
1.1.2 Întocmirea si gestionarea documentelor de evidență a personalului
1.2 Încheierea contractului de muncă
1.3 Modificarea contractului individual de muncă
1.4 Suspendarea contractului individual de muncă
1.5 Încetarea contractului de muncă
1.6 Timpul de munca si timpul de odihnă
1.7 Contravenţii

2. Subvenționarea locurilor de muncă- Facilități acordate angajatorilor
2.1 Incadrarea in muncă a absolventilor
2.2 Incadrarea in munca a şomerilor peste 45 ani
2.3 Încadrarea şomerilor care urmează să se pensioneze
2.4 Încadrarea elevilor și studenţilor pe perioada vacanţelor

3. Concedii medicale
3.1 Stagiu minim de cotizare
3.2 Tipuri de concedii medicale
3.3 Calculul si plata indemnizaţiilor de asigurări sociale de sănătate

4. Concediul pentru îngrijirea copilului pana la varsta de 2 ani
4.1 Stagiu minim de cotizare
4.2 Baza de calcul a indemnizaţiei
4.3 Stimulentul de inserţie

Mentori facilitatori:
Diana Savu, inspector resurse umane, expert salarizare
PREȚ: 80 lei pentru participanții din afara comunității, gratuit pentru membrele comunității care au profil pe www.mamprenoare.eu
Plata workshop-ului se va face în contul Asociației Părinte înFloreşti ca donaţie sau sponsorizare. În cazul in care doriţi să faceţi sponsorizare, beneficiaţi de credit fiscal prin deducerea sumei din impozitul pe venit/profit de plata al societății.

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE