Sunt Eliza, un ”copil” vesel și creativ la 25 de ani și mămica Xeniei, de 6 luni.

Sunt absolventă a Universității de artă și design, cu licență în arte vizuale și cu masteratul în design textil.

Odată cu terminarea facultății, a nunții mele și a vieții de mămică, începe și povestea mea plină de culoare, flori, munți, văi și vise! Sunt îndrăgotită de natură, lemn, călătorii și artă! Sunt într-o căutare continuă de frumos și culori și cred cu tărie că nimic nu este îmtâmplător!

Descoperind în anii de facultate ”jocul artistic  cu acuarela”, designul grafic și iubirea pentru crearea de suprafețe expresive și abstracte, pe diferite materiale, am dorit să aprofundez aceste tehnici cât mai mult!

Astfel, în prezent mă ocup de un proiect foarte drag, în care realizez invitații de nuntă, mărturii, felicitări și semne de carte, prin pictură în acuarelă și grafic design. Acestea sunt pictate, apoi editate și personalizate special pentru a reprezenta cât mai plastic personalitatea și atmosfera de poveste a fiecărei persoane. Începutul acestui drum a prins contur odată provocarea de a picta propriile invitații de nuntă și de a realiza decorațiunile, într-un mod cât mai original, artistic și reprezentativ.

Pentru mine orice proiect nou reprezintă o provocare, de aceea sunt foarte deschisă către orice oportunitate de a picta și a crea diferite lucruri personalizate!

Visul meu este de a crea un brand și de avea un atelier propriu, plin de suprafețe, materiale și culori – ”Căsuța inimii mele”, în care voi putea crea povești pictate și voi experimenta în fiecare zi alături de copilașii mei…

Vă aștept cu drag pe pagina mea de facebook, unde sunt prezentate câteva proiecte de suflet!

 

Facebook: https://www.facebook.com/eliza.puscasu05/

Instagram: https://www.instagram.com/eliza.puscasu/

Email: eliza.stanciu05@gmail.com

Telefon: 0748384545