Eu sunt Elena si imi doresc sa aflati cate ceva despre mine.
Sunt o fire deschisa, prietenoasa si sociabila si imi place foarte mult sa lucrez cu oamenii. Intamplarea a facut sa-mi descopar pasiunea dupa ce am avut o pareza de nerv sciatic si a fost nevoie sa fac recuperare medicala. Atunci mi-am dat seama ca pot sa ajut oamenii facand ceea ce imi place si in acelasi timp sa imi castig existenta din asta. De 7 ani sunt terapeut si sunt fericita ca am ales acest drum.
Am inceput cu masaj terapeutic, reflexoterapie, drenaj limfatic si masaj de relaxare, iar in timp am descoperit lumea terapiilor SPA si am inteles ca masajul nu este doar “un framantat”, ci o intreaga terapie pentru trup, minte si spirit si doar noi putem alege sa ne cream echilibrul intre aceste 3 elemente.
Pentru ca imi doresc sa evoluez  in permanenta, in ultimii ani m-am specializat in terapii precum: masaj prenatal, masaj deep tissue, masaj sportiv, terapii ayurvedice, masaj Lomi Lomi Kahuna, masaj cu roci vulcanice, masaj balinez cu bete de bambus, tehnici spa de masaj facial, terapii corporale si faciale cu miere, alge si argile, shiatsu non-traditional.
Imi place ceea ce fac si in fiecare terapie, pe langa tehnicile de lucru la nivel fizic, ofer zambete, caldura si iubire!
Telefon: 0728735045
Facebook:
Linkedin: