Sunt Elena Hapău, mamă a doi copii extraordinari, soţie, team manager şi autoare de cărţi pentru copii.

De aproape 15 ani locuiesc în Cluj-Napoca, oraş de suflet, unde continui să mă dezvolt profesional şi să mă bucur de viaţă.

Sunt licenţiată în Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, absolventă a Universităţii Babes Bolyai în anul 2008.

De 9 ani lucrez în cadrul unei companii specializată în furnizarea de servicii de outsourcing. Anterior, munca mea a fost în domeniul vânzărilor imobiliare şi în departamentul de engleză din cadrul unei şcoli particulare de limbi străine.

Scrisul rămâne marea pasiune şi, în sfârşit, am găsit curajul de a face cunoscut acest lucru. În acest sens, am început cu o serie de poveşti pentru copii.

“Fluturaşul Fly şi Floarea Dorinţelor” este deschizător de drumuri. O frumoasă poveste, a cărei mesaj este că merită să îţi urmezi visele şi că, în ciuda obstacolelor fireşti, nu trebuie să ne abatem de la drumul nostru. O lecţie de încredere în sine, de perseverenţă şi curaj, ce aduce în prim plan teme precum cea a prieteniei adevărate şi a familiei iubitoare.

Pe lângă acest prim proiect drag, am lansat şi blogul www.povestiledingeanta.ro, ca un jurnal personal. Este locul unde scriu pentru că îmi face bine, pentru că mă ajută să îmi pun ordine în gânduri, pentru că face parte din mine.

Îmi place mult să dansez, să joc tenis de masă, să fiu înconjurată de oameni ce mă inspiră şi mă fac să râd. Sunt comunicativă, pozitivă şi foarte organizată.

Iubesc viaţa şi sunt profund recunoscătoare pentru familia mea.

Ar trebui să călătoresc mai des, să merg la concerte şi să fac sport.

Îmi doresc să îl îndrăgiţi pe fluturaşul Fly şi să îi susţineţi zborul pe parcursul minunatelor sale aventuri!

Descoperiţi mai multe aici:

https://www.facebook.com/fluturasulfly/

www.povestiledingeanta.ro

[email protected]