Sunt Elena Hapău, mamă a doi copii extraordinari, soţie, autoare de cărţi pentru copii, editor și blogger.

De aproape 15 ani locuiesc în Cluj-Napoca, oraş de suflet, unde continui să mă dezvolt profesional şi să mă bucur de viaţă.

Sunt licenţiată în Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, absolventă a Universităţii Babes Bolyai.

Scrisul rămâne marea pasiune şi, în sfârşit, am găsit curajul de a face cunoscut acest lucru. În acest sens, am început cu o serie de poveşti pentru copii.

“Fluturaşul Fly şi Floarea Dorinţelor” este deschizător de drumuri. O frumoasă poveste, a cărei mesaj este că merită să îţi urmezi visele şi că, în ciuda obstacolelor fireşti, nu trebuie să ne abatem de la drumul nostru. O lecţie de încredere în sine, de perseverenţă şi curaj, ce aduce în prim plan teme precum cea a prieteniei adevărate şi a familiei iubitoare.

Ca o completare firească, pe lângă poveştile pentru cei mici, pas cu pas, construiesc un blog, precum un jurnal personal, şi editura Poveştile Din Geantă. Un proiect de suflet ce îşi doreşte să aducă in viaţa copiilor cărţi deosebite, care să le coloreze copilăria. Lectura deschide noi orizonturi şi aduce clipe preţioase în fiecare familie, prin timpul special petrecut împreună. Astfel, editura pune umărul la o educaţie aparte şi le arată o altă lume celor mici şi mari, deopotrivă.

Îmi place mult să dansez, să joc tenis de masă, să fiu înconjurată de oameni ce mă inspiră şi mă fac să râd. Sunt comunicativă, pozitivă şi foarte organizată. Iubesc viaţa şi sunt profund recunoscătoare pentru familia mea.

Abia aștept să îl cunoașteți pe fluturaşul Fly şi să îi susţineţi zborul pe parcursul minunatelor sale aventuri!

Descoperiţi mai multe aici:

www.facebook.com/fluturasulfly

www.povestiledingeanta.ro

elenahapau@gmail.com