Sunt Nastasa Anca, mama a trei fetițe minunate Sara-10 ani Adela- 7 ani si Nina- 1an si 9 luni, medic specialist protetica dentara si de curând administratorul unei clinici medicale.

Am fost tentați eu si sotul meu (medic specialist cardiolog) sa părăsim România, cum au ales multi dintre colegii noștri pentru o viata mai confortabila. In cele din urma am decis sa rămânem in țara, in zona rurală de langa Iasi, sa ne creștem copii aici, departe de vâltoarea orașului. Am intrat in comunitatea aceasta: satul Lunca Cetatuii din comuna Ciurea cand eram in concediul de creștere copil cu cea de-a doua fetița, in anul 2012.
Atunci cand copiii se îmbolnăveau eram nevoită sa iau un taxi si sa merg sa ii consulte un medic specialist din Iasi. In timpul celei de-a treia sarcini am decis ca este momentul sa aducem servicii medicale la noi in zona, sa venim in ajutorul comunității cu servicii medicale generale si de stomatologie.
„Servicii medicale de calitate pentru comunitate”.

Asa a apărut Clinica N Medical, o unitate medicala privată de mici dimensiuni care are ca administrator o mama cu trei copii. Partea de stomatologie a fost echipata prin programul Start Up Nation 2017, dar restul investitiei am suportat-o noi in totalitate.
Am pornit la drum cu mult entuziasm, cu pasiunea de a face bine semenilor si cu speranța unui viitor mai bun pentru noi si pentru copiii nostri.

Contact: Tel 0744951225
Email dr_anca2001@yahoo.com
FB @C.L.I.N.I.C.A.N.M.E.D.I.C.A..L
Instagram dranca2001