Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezintă

Dorina Lazarescu, Nutriționist și Antrenor de Fitness

Platforma mamprenoare.eu adună la un loc afaceri din toate domeniile și din toate colțurile țării. Prin intermediul acestor interviuri dorim să vă prezentăm antreprenorul care stă în spatele afacerii cu ideile, satisfacțiile, dar și provocările sale, mai ales în această perioadă de criză.

Cum te numești, de unde ești și ce afacere ai? 

Sunt Dorina Lazarescu, din Craiova, sunt  Nutritionist si Antrenor de fitness. Lucrez ca antrenor personal si nutritionist de peste 8 ani de zile.

Când ți-a venit ideea acestei afaceri? A fost un vis mai vechi sau o oportunitate de moment? 

Am inceput sportul de performanta la varsta de 3 ani, la 23 ani am fost nevoita sa imi schimb alimentatia. Nevoia pentru mine m-a facut sa studiez domeniul de nutritie, nevoile corpului si sa transmit celor din jur sa iti imbunatateasca stilul de viata.

Ai avut nevoie de finanțare pentru proiectul tău sau ai pornit afacerea cu fondurile proprii?

Am pornit afacerea cu fonduri proprii.

Ce produse și servicii oferi și cine sunt clienții tăi?

Prin serviciile de educatie nutritionala, plan personalizat de mese, monitorizare, coaching individual 1:1, antrenamente toate acestea online si offline sprijin persoanele din tara si din alte tari sa ajunga intr-un echilbru sa se simta bine, sa slabeasca, sa puna masa musculara, sa scape de riduri si celulita si sa scada colesterolul si sa petreaca fiecare zi cu bucurie si super energie. Pe langa acestea, sunt si antrenor de antrenori pentru cei care vor sa lucreze in domeniul acesta, venituri suplimentare sau o cariera full time. Primul client am fost eu, parintii, rudele si recomandarile lor. Astazi ma bucur sa sprijin direct sute de persoane din Romania si din 6 tari din Europa.

Cu ce vii tu diferit pe piață? Care este diferența majoră dintre oferta ta și concurență? 

Tin cont de fricile lor, provocarile personale, comunitatea in care ei intra, inspiratia care o vad la mine si la ceilalti, rezultatele lor, monitorizarea si modul cum lucrez ca o persoana sa obtina rezultatul dorit fara foame, fara restrictii peste restrictii si cum se transforma din punct de vedere fizic, mental, spiritual si financiar profesional.

Care a fost cea mai mare satisfacție a ta ca antreprenor? La cât timp de la lansarea afacerii ai simțit asta?

In primele 3 luni cand tatal meu a slabit 20 de kg si mama mea 10 kg. In a 5 luna cand eu am renuntat la un tratament puternic pentru ten si am vazut rezultatul comparativ. Dupa 6 ani cand o persoana fara incredere in el a ajuns sa slabeasca 58 kg.

Ce faci în momentele grele ca să te remontezi? Ce te motivează să mergi mai departe?

Ma uit la panoul de rezultate si imediat imi revine energia pentru a trece peste prpvocari, doar gandindu-ma cat inseamna pentru o persoana sa iti schimbe viata, sa fie mai usoara cu 20-30 de kg. Ies la alergat 10 km si imi pun in minte noi obiective.

Care a fost cea mai mare provocare a ta în această perioadă de criză și ce ai învățat din ea?

Sa pot sta in liniste la laptop, bebele atunci se ridica in picioare si era nevoie de multa atentie. Am invatat ca nu pot controla tot, sa fac cat pot si sa ma bucur de proces.

Cum reușești să faci față multiplelor roluri pe care le ai (femeie, antreprenor, partenera de viață, fiică, colegă, mamă etc..)? Care este secretul tău?

Pentru mine cel mai bine functioneaza planificatorul si delegarea sarcinilor. Ca mama, am comunicat cu sotul si familia si le-am explicat de cate ori a fost nevoie ca sa ajunga in punctul sa faca unele sarcini casei la fel ca mine si ingrijirea copilului. Nu renunt la tabieturile mele personale ( rasfat facial, masaj, alergare, citit) rutina in general este dimineata inainte de a se trezi copilul sau cand este la cresa. Proiectele Asociatiei si Clubul de Nutritie si miscare este recut pe ore in agenda.

Ce planuri ai pentru viitor?

Obiectivele mele pentru 2022 este sa mai deschid inca 5 cluburi noi de miscare si nutritie si sa ajut personal inca 600 de persoane sa aiba un stil de viata sanatos si activ, si 5000 de persoane cu echipa de antrenori.

Ce sfaturi ai da femeilor care se tem să facă pasul spre antreprenoriat?

Alege sa faci ce iti place, informeaza-te cat este nevoie sa oferi servicii/ produse de calitate si gandeste-te la obiectivele tale, ce satisfactie ai cand le atingi fata de starea care o ai cand vezi ca seful pleaca in vacante si tu ai si mai multe sarcini.

Mamprenoare.eu își propune să reunească într-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare și networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate în mod profesionist și pot fi găsite ușor după domeniul de activitate sau localitate.
Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu