Mameindependente.ro este prima platformă online de dezvoltare personală, educație financiara și reformare profesională pentru mămici.
Prin intermediul acesteia:
– ofer suport mamelor care sunt în căutare de reorientare profesională punându-le la dispoziție resurse utile în plan personal și financiar, precum și pe zona de freelancing și antreprenoriat;
– ajut mămicile interesate să își dezvolte brandul personal și să își sporească șansele profesionale indiferent de domeniul în care doresc să activeze;
– pentru persoanele pasionate de vacanțe – promovez un program de reformare profesională în domeniul turismului; în acest sens ajut mamele interesate să își transforme pasiunea de a călători într-o sursa de venit și să învețe să dezvolte un business în domeniul turismului.

Totodata ajut mamele antreprenor prin:
– consiliere și suport pe zona de marketing și personal branding;
– posibilitatea de promovare online pe MameIndependente.ro în scopul de a inspira alte mămici aflate la început de drum și de a le oferi răspunsuri la întrebările cele mai frecvente cu privire la primii pași pe care îi pot urma în domeniul antreprenoriatului și la provocările pe care le pot întâmpina în momentul în care încep să lucreze pe cont propriu.

În plan personal, sunt mama lui Cezar Alexandru, motivul care “mi-a dat aripi” și implicit curaj să fac schimbări majore în viața mea, să fiu un exemplu pentru el din prisma punerii în aplicare a celor mai ambițioase visuri. Am ales astfel să învestesc timp și resurse în pasiunile și în dezvoltarea personala a familiei, fiind de părere ca viața este făcută ca să ne bucurăm de ea și să facem lucrurile care ne aduc fericire și împlinire sufletească.

Ca și background profesional general – domeniul meu de formare și de experiență este în zona de Marketing, Program & Project Management, Networking și Business Development. Sunt totodată Director în cadrul unui club internațional de oameni pasionați de călătorii, lifestyle și dezvoltare personală, care conectează persoane de pretutindeni și creează experiențe unice și inedite celor care își doresc ceva mai mult în viața lor. Prin intermediul acestuia am călătorit foarte mult și am participat la programe de formare internaționale care mi-au adus culoare în plan personal, atrăgând schimbări majore în viața mea.

Mă poți găsi ușor aici:

Tel: 0724334554
Website: www.mameindependente.ro
Linkedin: in/dianatrascu/
Instagram: @journeywithdiana