Antreprenoarele de pe platforma mamprenoare.eu se prezintă

Diana-Laura Meteșan, Aztec Consulting Agency

Platforma mamprenoare.eu adună la un loc afaceri din toate domeniile și din toate colțurile țării. Prin intermediul acestor interviuri dorim să vă prezentăm antreprenorul care stă în spatele afacerii cu ideile, satisfacțiile, dar și provocările sale, mai ales în această perioadă de criză.

Cum te numești, de unde ești și ce afacere ai? 

Mă numesc Diana-Laura Meteșan, sunt din Cluj-Napoca și din martie 2021 am pus bazele agenției de marketing, consultanță și branding, Aztec Consulting Agency SRL.

Când ți-a venit ideea acestei afaceri? A fost un vis mai vechi sau o oportunitate de moment? 

Ideea mi-a venit acum aproximativ un an, a fost un vis mai vechi să devin antreprenoare, însă încrederea că aș putea reuși pe cont propriu în acest domeniu a venit doar după cei 17 ani în care am acumulat experiență în diferite companii clujene.

Ai avut nevoie de finanțare pentru proiectul tău sau ai pornit afacerea cu fondurile proprii?

Afacerea a pornit cu un singur client, care și-a pus toată încrederea în mine, astfel am reușit de la început să mă susțin prin muncă.

Ce produse și servicii oferi și cine sunt clienții tăi?

Serviciile mele pornesc de la strategia de comunicare online, PR, design grafic și soluții de marketing pentru diverse companii mici și mijlocii care nu au nevoie neapărat de un om de marketing full-time, dar au însă nevoie de experiența unuia pentru a se poziționa corect pe piață.

Cu ce vii tu diferit pe piață? Care este diferența majoră dintre oferta ta și concurență?

Diferența vine din activitatea mea de generalist de marketing, ceea ce înseamnă, că în cei 17 ani am parcurs toate canalele și soluțiile de promovare, am experimentat rezultate diferite și am creat strategii, în special de branding, care s-au implementat și păstrat la unele companii până astăzi.

Care a fost cea mai mare satisfacție a ta ca antreprenor?La cât timp de la lansarea afacerii ai simțit asta?

Poate este puțin prea devreme ca să vorbim de satisfacții, însă ce mă bucură mereu este încrederea pe care mi-o acordă clienții, este ceva ce apreciez tare mult.

Ce faci în momentele grele ca să te remontezi? Ce te motivează să mergi mai departe?

Momentele grele vin din lipsa de comunicare, fiind o colaborare în mare parte remote, sunt zile când e necesar să fiu mai fermă cu clienții și să solicit răspunsuri, pentru a putea să mențin planul stabilit inițial.

Care a fost cea mai mare provocare a ta în această perioadă de criză și ce ai învățat din ea?

La fel, comunicarea în afaceri. Consider aceasta ca fiind o provocare în diverse domenii, chiar și cu atâtea mijloace moderne de a contacta și de a fi contactat.

Cum reușești să faci față multiplelor roluri pe care le ai (femeie, antreprenor, partenera de viață, fiică, colegă, mamă etc..)? Care este secretul tău?

Pasiunea pentru tot ceea ce fac este ceea ce face diferența. Intenția mea pornește dintr-o energie de "aștept cu drag să ..." și nu dintr-o energie de "trebuie".

Ce planuri ai pentru viitor?

Să pot oferi serviciile mele companiilor mici din România, cele care acum se dezvoltă și să creștem împreună, sănătos și cu rezultate care să fie benefice pentru toate părțile implicate.

Ce sfaturi ai da femeilor care se tem să facă pasul spre antreprenoriat?

Sfatul meu este acesta: dacă există ceva ce știi să faci bine și cu pasiune, atunci acest pas spre antreprenoriat merită făcut. Cred că, în viitor, contractele de colaborare între micile companii vor fi cele care vor crea comunitățile de business.

Mamprenoare.eu își propune să reunească într-un singur loc afacerile femeilor antreprenor din Romania pentru a le oferi branding, promovare și networking online. Prin intermediul platformei, afacerile sunt prezentate în mod profesionist și pot fi găsite ușor după domeniul de activitate sau localitate.
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu