Eu sunt Diana, mama lui Darius, în vârstă de 1 an și 10 luni și fondatoarea magazinului online de jucării educative Tini Mini Toys.

Mi-a plăcut mereu să planific activități educative pentru copii, eu pregătindu-mă inițial pentru o carieră didactică și absolvind un liceu cu profil vocațional, pedagogic. Acum sunt economist, Audit Manager într-o companie de audit și consultanță din Big Four, și știu cat este de dificil să găsești un echilibru între serviciu și timpul dedicat vietii personale, așa că, prin conceptul Tini Mini Toys, mi-am propus să îi determin și pe părinți să aștepte cu nerăbdare orele de joacă.

Jucăriile propuse de noi reprezintă creațiile celor mai respectabili producători de jucării, majoritatea din lemn, adesea premiate, stimulând creativitatea, întotdeauna încurajând învățarea, explorarea și contactul direct. Jucăriile pe care le alegem sunt vesele, atrăgătoare, durabile… și neapărat educative.

În lumea Tini Mini Toys veți găsi: jucării Montessori, special construite pentru a facilita învățarea prin descoperire; puzzle-uri care stimulează capacitatea de a rezolva probleme, de a înțelege logica lucrurilor, ajutând la construirea sentimentului de încredere în sine; jucării pentru jocuri de rol care stimulează imaginația și capacitatea de a socializa; jucării pentru construit care stimulează vederea în spațiu, gândirea logică și imaginația; jucării menite să îi ajute pe copii să exploreze mediul înconjurător, să înțeleagă legile fizicii sau relația cauză-efect, jucarii pentru exterior și nu în ultimul rând,  jucării menite să îi ajute pe părinți să construiască o relație deschisă cu cei mici.

Vă așteptăm cu drag să ne jucăm și să învățăm împreună!

Website: www.tiniminitoys.ro

E-mail: office@tiniminitoys.ro

Facebook: https://business.facebook.com/TiniMiniToys

Telefon: 0744669403