Eu sunt Diana Crăciunaș, mama lui Darius, în vârstă de 2 ani și 5 luni și fondatoarea magazinului online de jucării educative Tini Mini Toys.

Sunt economist, fost Audit Manager într-o companie de audit și consultantă din Big Four, și știu cât este de dificil să găsești un echilibru între serviciu și timpul dedicat vieții personale, așa că, prin conceptul Tini Mini Toys, mi-am propus să îi determin și pe părinti să aștepte cu nerăbdare orele de joacă.

Jucăriile propuse de Tini Mini Toys reprezintă creațiile celor mai respectabili producători de jucării, majoritatea din lemn, adesea premiate, stimulând creativitatea, întotdeauna încurajând învățarea, explorarea și contactul direct. Jucăriile pe care le alegem sunt vesele, atrăgătoare, durabile… și neapărat educative.

În lumea Tini Mini Toys veți găsi: jucării Montessori, special construite pentru a facilita învățarea prin descoperire; puzzle-uri care stimulează capacitatea de a rezolva probleme, de a înțelege logica lucrurilor, ajutând la construirea sentimentului de încredere în sine; jucării pentru jocuri de rol care stimulează imaginația, creativitatea și capacitatea de a socializa; jucării pentru construit care stimulează vederea în spațiu, gândirea logică și imaginația; jucării “științifice” care îi incurajează pe cei mici să exploreze mediul înconjurător, să înțeleagă legile fizicii; jucării pentru exterior, toate din lemn solid, dar și jocuri captivante care  țin aproape întreaga familie în weekendurile ploioase, jocuri menite să îi ajute pe părinti să construiască o relație deschisă cu cei mici.

Toate jucăriile sunt decorate doar cu vopsele și lacuri speciale, pe bază de apă, fiind sigure pentru copii.

Vă așteptăm cu drag să ne jucăm și să învățăm împreună!

Ne gasiti aici:

Website: www.tiniminitoys.ro

E-mail: office@tiniminitoys.ro

Facebook: https://business.facebook.com/TiniMiniToys

Telefon: 0744669403