Pachetul Standard

Pachetul Standard

Pachetul Standard este construit special pentru afacerile care au un punct de lucru (magazin, birou, atelier) sau sunt din categoria servicii și organizează periodic diverse evenimente (cursuri, seminarii, spectacole, evenimente de networking etc..). 

Acest pachet îți permite să îți promovezi evenimentele în cadrul comunității, dar și în afara ei, către vizitatorii platformei.  

Pachetul poate fi schimbat oricând pe parcursul anului cu un pachet superior, plătind diferența.

Achiziționând pachetul Standard, ai posibilitatea să construiești un profil al firmei tale care conține:

 1. Numele firmei tale sau numele brandului tău, în cazul în care denumirea firmei este diferită față de brandul pe care îl construiești ( Exemplu: Căsuța Poveștilor poate fi brandul tău, iar firma pe care facturezi poate fi Andreea Ionescu, PFA). Numele ales este important deoarece afacerea ta va deveni cunoscută și căutată după numele pe care alegi să îl promovezi.
 2. Domeniul de activitate îl poți alege în funcție de 3 categorii mari: Producție, Comerț și Servicii și apoi poți alege domeniul care ți se potrivește cel mai bine. Alegerea domeniului este importantă, deoarece potențialii clienți vor căuta pe platformă firmele în funcție de domeniul de activitate și e bine ca firma ta să apară în lista de căutări.
 3. Județ și localitate – Alege din listă județul în care activează firma ta, iar dacă localitatea nu apare în acest moment în listă, poți alege să treci doar județul sau orașul cel mai apropiat. Vizitatorii platformei vor face căutări atât după domeniile de activitate, cât și după localitate sau județ.
 4. Fotografia de cover – este o fotografie care descrie vizual afacerea ta. Poate fi o fotografie cu produsele tale, cu sediul firmei, cu echipa, etc..
 5. Logo-ul firmei sau sigla firmei tale reprezintă imaginea vizuală a firmei tale și e bine să fie cât mai clară, pentru ca vizitatorii platformei să o recunoască ușor.
 6. Fotografie de profil manager companie pentru a face legătura între imaginea ta, numele tău și compania ta.
 7. Descriere scurta manager companie pentru a arăta expertiza ta.
 8. Descrierea scurtă companie reprezintă o frază de maxim 160 de caractere în care spui pe scurt ce oferă firma ta.
 9. Adresa email este bine să fie adresa oficială a firmei, nu o adresă personală.
 10. Pagina de Facebook 
 11. Profil LinkedIn
 12. Profil Instagram
 13. Numărul de telefon
 14. Moto-ul sau Viziunea afacerii tale atrage atenția vizitatorilor profilului firmei tale și poate fi cârligul care îî va face să te contacteze pe cei care gândesc la fel ca tine.
 15. Descrierea detaliată a firmei îți oferă ocazia să spui care sunt problemele pe care le rezolvi tu, care sunt soluțiile cu care vii pe piață, cu ce ești tu diferită, ce produse/servicii oferi, poți pune testimoniale și invita vizitatorii să te contacteze.
 16. Adresa completă le va permite vizitatorilor să te localizeze pe hartă și să te găsească ușor, în cazul în care vor să-ți facă o vizită. În cazul în care nu ai un sediu fizic, poți să ascunzi această facilitate.
 17. Programul de lucru
 18. Evenimentele firmei tale vor putea fi postate pe pagina proprie și vor fi preluate și pe pagina de evenimente a platformei, alături de evenimentele comunității. Poți posta maxim 2 evenimente în paralel.
 19. Galerie foto – o fotografie face cât 1000 de cuvinte, pachetul STANDARD îți permite să postezi 4 fotografii pe care le poți schimba ori de câte ori dorești.
 20. Profilul Standard îți permite să ai o pagină separată de profil de specialist, în cazul în care ai una dintre expertizele din listă (nu este obligatoriu). Această pagină este ca un CV online, unde poți să îți descrii educația, experiența, testimoniale de la clienții care au lucrat cu tine și te recomandă.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu