Pachetul Profesional

Pachetul Profesional este construit special pentru afacerile care doresc să se promoveze pe trei categorii de public-țintă: femei, părinți și antreprenori.

Pachetul Profesional oferă companiilor posibilitatea să își construiască un profil care le va permite postarea de evenimente, produse și servicii, galerie foto și video. 

Achiziționând pachetul Profesional, ai posibilitatea să construiești un profil al firmei tale care conține:

 1. Numele firmei tale sau numele brandului tău, în cazul în care denumirea firmei este diferită față de brandul pe care îl construiești.
 2. Domeniul de activitate îl poți alege în funcție de 3 categorii mari: Producție, Comerț și Servicii și apoi poți alege domeniul care ți se potrivește cel mai bine.
 3. Județ și localitate – Alege din listă județul în care activează firma ta, iar dacă localitatea nu apare în acest moment în listă, poți alege să treci doar județul sau orașul cel mai apropiat.
 4. Fotografia de cover – este o fotografie care descrie vizual afacerea ta. Poate fi o fotografie cu produsele tale, cu sediul firmei, cu echipa, etc..
 5. Logo-ul firmei sau sigla firmei tale reprezintă imaginea vizuală a firmei tale și e bine să fie cât mai clară, pentru ca vizitatorii platformei să o recunoască ușor.
 6. Descrierea scurtă reprezintă o frază de maxim 160 de caractere în care spui pe scurt ce oferă firma ta.
 7. Adresa email oficială a firmei.
 8. Pagina de Facebook
 9. Pagina de LinkedIn
 10. Pagina de Instagram
 11. Pagina de Web
 12. Numarul de telefon
 13. Motto-ul sau Viziunea afacerii tale atrage atenția vizitatorilor profilului firmei tale și poate fi cârligul care îi va face să te contacteze pe cei care gândesc la fel ca tine.
 14. Descrierea detaliată a firmei îți oferă ocazia să spui care sunt problemele pe care le rezolvi tu, care sunt soluțiile cu care vii pe piață, cu ce ești tu diferită, ce produse/servicii oferi, poți pune testimoniale și invita vizitatorii să te contacteze.
 15. Adresa completă le va permite vizitatorilor să te localizeze pe hartă și să te găsească ușor, în cazul în care vor să îți facă o vizită. În cazul în care nu ai un sediu fizic, poți să ascunzi această facilitate.
 16. Programul de lucru
 17. Evenimentele firmei tale vor putea fi postate pe pagina proprie și vor fi preluate și pe pagina de evenimente a platformei, alături de evenimentele comunității. Poți posta 2 evenimente în paralel.
 18. Galerie foto – o fotografie face cât 1000 de cuvinte, pachetul Profesional  îți permite să postezi 6 fotografii pe care le poți schimba ori de câte ori dorești.
 19. Produse sau servicii – poți să îți faci micul tău magazin online, în care postezi un număr maxim de 6 produse în paralel cu fotografie, preț și link de comandă direct la tine pe email sau website. Poți schimba singură, ori de câte ori vrei produsele de pe raft, nu există restricție din acest punct de vedere.
 20. Galerie video - poți posta 4 video-uri cu aparițiile tale TV sau diverse interviuri și prezentări.
 21. Profilul Profesional îți permite să ai o pagină separată de profil de specialist, în cazul în care ai una dintre expertizele din listă (nu este obligatoriu). Această pagină este ca un CV online, unde poți să îți descrii educația, experiența, testimoniale de la clienții care au lucrat cu tine și te recomandă.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu