Descoperă oportunitățile oferite de Școala Postliceală "Prof. Dr. P. Brânzei" Iași și construiește-ți o carieră în domeniul medical!

Școala Postliceală ,,Prof.Dr.P. Brânzei”, este un nume recunoscut în domeniul educației medicale din Iași, având o legătură specială cu psihiatrul inegalabil, care îi poartă numele. Fondatorul școlii, regretatul psiholog Viorel Paraschiv, un om remarcabil în rândul constelaţiei de personalităţi ale Institutului de Psihiatrie ,,Socola” Iaşi, a fost mentorat de Prof. Dr. P. Brânzei, contribuind astfel la dezvoltarea unei instituții solide și orientate către excelență.

De-a lungul anilor, Școala Postliceală ,,Prof. Dr. P. Brânzei” Iaşi a format nu doar asistenți medicali generaliști, ci și alți specialiști în domeniul sănătății și nu numai. Printre absolvenții noștri se numără farmaciști, specialiști în balneologie, agenți vamali, informaticieni și învățători-educatoare, oferind o gamă largă de oportunități de carieră.

Cu o experiență de peste 27 de generații de absolvenți, școala a pregătit peste 2.000 de specialiști în domeniul medical, dornici să-și aducă contribuția în îngrijirea pacienților, dar și în îmbunătățirea sistemului de sănătate.

Școala Postliceală ,,Prof. Dr. P. Brânzei” Iaşi este o instituție de învăţământ preuniversitar privată, recunoscută și acreditată de către Ministerul Educației. Diploma obținută este recunoscută de instituțiile medicale românești şi străine, iar diploma de Asistent Medical Generalist acoperă majoritatea specialităților medicale, cu excepția:

  • radiologiei,
  • farmaciei
  • kinetoterapiei

"Cei care doresc să devină Asistenți Medicali Generaliști trebuie să facă dovada absolvirii liceului (12 sau 13 clase) și o chemare puternică pentru a lucra cu oamenii. Școala noastră oferă cursuri de zi, cu o durată de 3 ani, cursuri ce se desfășoară în incinta Școlii Gimnaziale ,,Ion Neculce” din Iași, în regim de după-amiază, de luni până vineri, iar programul este de 6-7 ore pe zi. După parcurgerea modulului de teorie, stagiul clinic este efectuat de elevii şcolii noastre în spitale, cabinete medicale, azile de bătrâni şi clinici private din Iași, beneficiind astfel de o experiență reală și diversificată în domeniul asistenței medicale. Absolvenții școlii noastre au oportunitatea de a profesa atât în țară, cât și în străinătate, deschizându-și astfel orizonturile și posibilitățile de dezvoltare profesională." - Mariana Paraschiv - Manager General

Corpul didactic al Școlii Postliceale ,,Prof. Dr. P. Brânzei” Iaşi este format din medici specialişti, asistenți medicali cu o înaltă pregătire teoretică şi practică, psihologi și profesori de fizică/chimie, informaticieni, toți dedicați și bine pregătiți în domeniile lor de expertiză, oferind elevilor o educație la standardele cerute de angajatorii din domeniul medical și sprijinul necesar pentru a-și atinge obiectivele.

"Absolvenții noștri își pot construi carieră în diverse domenii medicale, beneficiind de experiența și cunoștințele dobândite la Școala Postliceală ,,Prof. Dr. P. Brânzei” Iaşi şi în stagiile clinice.
Suntem mândri de absolvenții noştri care lucrează atât în țară, cât și în străinătate, educaţi fiind în spiritul demnitătii, toleranţei şi respectul dreptului omului.
Pentru cei care îşi doresc o carieră în domeniul medical le recomandăm să fie dedicati, să aibă dragoste pentru semeni și să-și dorească să ofere îngrijire și sprijin pacienților așa cum ar dori ei să fie ei îngrijiţi.
Vă invităm să alegeţi, Școala Postliceală ,,Prof.Dr.P. Brânzei” Iaşi și să începeți călătoria către o carieră valoroasă în domeniul asistenței medicale!
" a mai menționat managerul școlii, d-na Mariana Paraschiv.

Înscrierile pentru anul școlar 2023/2024 au început în luna mai și se încheie în septembrie, înainte de începerea noului an școlar. Taxa de școlarizare este de 3800 de lei și poate fi plătită în maxim 5 rate.


Pentru mai multe informații și înscrieri sunteți invitați la sediul școlii din Iași sau puteți să îi contactați la numerele de telefon: +40 758 233 923 sau 0232-233923, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00.

Descoperiți oportunitățile pe care le oferă Școala Postliceală ,,Prof. Dr. P. Brânzei” Iaşi și începeți să vă transformați visul în realitate!

Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu