M-am alăturat Boribon în 2013 și l-am adoptat că pe propriul copil.
Boribon este un lanț mic de magazine de jucării, care acum în 2019 s-a mai mărit cu un nou magazin situat în zona de Nord a Bucureștiului, în Pipera, respectiv 250 mp de joacă creativ- educativă.
În 2004, când s-au pus bazele primului magazin de jucării creativ-educative Boribon, cele două Promotoare ale conceptului, Agnes și Gabriela își doreau evident că orice părinte lucruri de calitate atât ca materie cât și ca spirit pentru joacă cu cei dragi, mici sau mari.
În 2013, alăturându-mă în calitate de Director Boribon, am preluat și linia de distribuție , Boribon fiind importator și distribuitor pentru Branduri renumite precum: Djeco, Egmont, Londji și Fridolin și am dezvoltat în siteul www.boribon.ro atât o platforma pentru Business2Business cât și pentru clienții direcți.
Acest an (2019) am deschis primul spațiul de joacă creativ-educativă care își propune să ducă petrecerile de copii la un alt nivel și anume acela de a crea amintiri memorabile celor sărbătoriți și invitaților lor. Din dorința oamenilor frumoși întâlniți în acești ani de activitate, venim cu un magazin de jucării de 250 mp, în care poți face orice eveniment deosebit îți dorești.
Ne propunem ca sub Umbrela Boribon, în spațiul magazinului din Pipera să oferim posibilitatea petrecerii timpului de calitate în familie sau între prieteni fie că facem referire la workshopuri, ateliere creative, seri de boardgames sau petreceri pentru copii și tineri. Boribon se adresează unui public vast de vârstă astfel încât activitățile și jocurile din gamele Boribon sunt recomandate pentru 0-99 ani.
În acest moment lucrăm la răspândirea conceptului nou creat, acela de a face mai mult decât un magazin de jucării, dorim să păstrăm lângă noi oamenii frumoși care ne-au ghidat până acum și să punem la dispoziție uneltele necesare prin care să transformăm muncă zilnică în momente de joacă și relaxare pentru toată lumea.
2019 este și anul în care magazinul online de joacă creativ-educativă Boribon se reinventează și vine mai aproape de prietenii din toată țară.
Astfel, va invit cu drag să ne apreciați pagină de Facebook Boribon unde va vom ține la curent cu toate noutățile și momentele de joacă bună.