Ma numesc Dana si incerc sa ma bucur de tot ceea ce inseamna viata, de fiecare moment, experienta, de posibilitatile ce apar in fiecare zi…de momentul ACUM.
Sunt mama de Iulia si Ioana – 2 minuni care au ales sa-mi fie aproape, sotie de viteaz, sora de aventuriera, fiica de oameni onesti, prietena de incredere, antreprenor cu experienta in training si activitati pentru copii, mindfulness coach, autor de carti pentru copii si dezvoltare personala…cateva din rolurile de care ma bucur zilnic.
Spun “te iubesc” de mai multe ori pe zi si rad larg cu trup si suflet. Inchei ziua cu imbratisari si multumiri.
Sunt trainer, formator si coach de mai mult de 9 ani. Timp in care mi-am urmat pasiunea si am inceput sa studiez si sa finalizez cursuri acreditate de mindfulness. Sustin sesiuni de mindfulness si sunt speaker motivational in diverse organizatii pentru studenti, antreprenori si parinti.
In ianuarie 2018 am lansat cursurile online de mindfulness si programele “Traieste viata acum” si “Mindfulness in viata mea”.
Un alt proiect de suflet este Juxi Magic care creste frumos odata cu fiica mea cea mare care a fost si este inspiratia pentru toate povestile si scenariile spectacolelor interactive pentru copiii cu varste intre 1-12 ani. Prin Juxi Magic ne dorim sa le oferim copiilor zambete sincere si activitati interactive in care ei sa devina personaje de poveste. Suntem prezenti in gradinite, scoli, targuri tematice, zile de nastere si petreceri pentru copii. Echipa noastra este formata numai din mamici cu experienta si implicare 100% si avem o paleta variata de spectacole interactive cu talc.
Mai multe informatii despre mine si proiectele pe care le dezvolt se gasesc pe:
Facebook:
Instagram:
danapredu
juximagic