Sunt Cristina. Am “navigat” de când mă știu printre oameni.
Facultatea mi-a dat numeroase ocazii să aduc bucurie, pentru că am vorbit în unul dintre cele mai comune limbaje: cel al MUZICII.

Și totuși, am trecut pe rând prin mai multe schimbări (de fiecare dată cu bucurie) parcă simțind că încă nu mi-am găsit cu adevarat locul.

Din Conservator, cadru didactic, apoi trainer și head-manager în multinaționale, operational-manager în marketing on-line și iată-mă acum…DOULA POSTPARTUM, Tehnician Nutriționist și Consilier in alăptare, viitor Consultant IBCLC, făcând de fapt EXACT ce mă împlinește cu adevărat: să ofer ajutor, suport emoțional și fizic proaspetelor mămici pe toate planurile (recuperare fizica, consiliere în alăptare, atașare, îngrijire bebeluș – băiță, masaj, sisteme de purtare- , plan de nutriție pentru o refacere completă.)

Contactul cu oamenii pe care îi las mai plini de încredere și bucuria de a vedea străluciri de ochi cu fiecare întâlnire sunt o recompensă pentru care simt să ma înclin in fața Vieții însăși.

Am fost condusă de fiul meu David, care a venit cu un scop precis: acela de a vindeca ce am experimentat în urmă cu 13 ani, când am devenit prima oară mamă. Am fost hotărâtă să fac lucrurile diferit, astfel încât drumul pe care l-am parcurs pentru a mă informa, m-a adus aici.
Am înțeles că o femeie, o dată devenită mamă, nu mai poate fi niciodată la fel, pentru că bebelușii sunt minuni pe măsura provocărilor.
Am conștientizat ajutorul și…m-am pus pe treabă.

Doresc să aduc liniște, siguranță și să fiu prelungire de brațe și sprijin în momentele grele, urechea atentă care ascultă și vocea discretă care să încurajeze și să medieze acolo unde este nevoie. (Și Doamne, câtă nevoie este!)

Vreau să știi ca sunt aici.
Pun in slujba femeilor tot ce sunt, ce știu și ce pot, ca o recunoștința pentru atât de multe binecuvântări din viața mea!
Ofer suport, soluții, ascultare și înțelegere pentru nopți nedormite, pentru lacrimi neplânse și întrebări nerăspunse, ca să întregesc bucuria din această perioada (frumoasă…dar uneori atât de grea…!).

ȚINE MINTE: nu ești singură. ❤ Viața e un miracol. Dar cu puțin ajutor, este MIRACULOASĂ.

Activitatea o desfășor in IAȘI și am disponibilitate si pentru consiliere online.

CONTACT:

Telefon / WhatsApp: 0765443470

Facebook:

PostPartum.ro  

Emoții de la A la ZEN

Cristina Petcu