Salut!
Sunt Cristina Paraschiv si sunt fotograf de portret.
Fotografiez femei care de obicei urasc sa fie in fata aparatului de fotografiat. O sedinta foto profesionala trebuie sa fie distractiva si relaxanta, nu este rolul tau sa stii sa pozezi sau sa fii fotogenica, acesta este rolul meu, sa te ghidez pe parcursul intregii sesiuni, pentru ca tu sa ai fotografii pe care sa le iubesti, de care sa fii mandra.
Fotografiez femei indifernet de varsta, de conformatie, de motivul pentru care isi doresc o sedinta foto ( personal branding, glamour, boudoir, familie ). De aceea si sesiunile foto cu mine sunt personalizate, de la decoruri, tinute pana la lumina si pozitii.
In primul an dupa ce am devenit mama, m-am ascuns in spatele aparatului de fotografiat, nu eram niciodata suficient de odihnita, de aranjata, de slaba, frumos imbracata, incat sa apar si eu in fotografii. Ca mine, multe alte femei, mamici sau nu, sunt prea ocupate pentru a vedea cat sunt de frumoase, asa cum sunt vazute de partenerii sau copiii lor. Nu au avut niciodata parte de un make-up profesional si nici de o sedinta foto profesionala. Intr-o zi copilul tau va cauta o poza cu tine, ce va gasi?
Te invit sa vorbim despre sedinta ta foto de vis, sa iti petreci ziua alaturi de mine si echipa mea, sa te relaxezi.  Te vom machia si iti vom aranja parul asa cum iti doresti si apoi te voi fotografia in 5 modalitati complet diferite, pentru a descoperi cat mai multe laturi ale tale, calitati, stari, feluri in care ai fost, feluri in care iti doresti sa fii sau poate e ceva ce vrei sa descoperi nou la tine.
Am o graderoba de haine pe care o pun la dispozitia ta si deasemena iti spun ce sa aduci sau sa porti ca sa arati superb si sa se potriveasca cu ceea ce vrei sa transmiti.
La doua saptamani de la sedinta foto ne vom reintalni pentru a-ti arata portretele, partea mea preferata, e plina de emotie, lacrimi de bucurie si imbratisari. Ce cumperi depinde doar de tine, oricat de multe portrete sau de putine. Este o decizie pe care o iei la final dupa ce vei vedea portretele si vei sti ce iti doresti sa iei acasa ca fine art print sau tablouri. Din partea mea vei primi cadou un portret atat in format digital cat si print fine art pentru ca iti sunt foarte recunoscatoare ca m-ai ales, ca ai avut incredere in mine.
Abia astept sa te cunosc si sa creez pentru tine o sedinta de vis, scrie-mi pe CristinaParaschiv.com.