Numele meu este: Cornelia Apahidean sunt Coach/Trainer Certificat de John Maxwel Team și mă găsiți în Ploiești.

Sunt antreprenor de mai bine de 15 ani și împreună cu soțul meu dețin o firmă de construcții și dezvoltări imobiliare. Sunt pasionată de dezvoltarea personală și coaching, și am privilegiul să fac ce-mi place și să pot să ajut și alți oameni să se dezvolte și să-și atingă obiectivele.

Știai că doar 7 din 100 de oameni fac ceva zilnic pentru atingerea obiectivelor lor?
Dacă nu te afli printre cei 7% înseamnă că ori nu știi ce-ți dorești, ori te bazezi pe noroc.
Fie că e vorba de obiective personale sau profesionale, dacă nu ai claritate și un plan, care să te ajute să- ți atingi obiectivele, te bazezi pe noroc, iar norocul nu e o strategie.
Cum ar arată viață ta dacă ți-ai construi un plan de viață intenționată?
Prin programul de coaching vin în întâmpinarea ta ca să te ajut să dobândești claritatea de care ai nevoie, să te susțin să găsești soluții la provocările tale și , de asemenea, să găsești cea mai potrivită cale pentru a-ți atinge obiectivele. Ce pot să-ți ofer este un mediu de susținere, încurajare, explorare, în care să te descoperi pe tine însuți și puterea din tine și care să te împuternicească să-ți trăiești viață pe care ți-o dorești.

Obiectivul meu este să schimb în bine viețile oamenilor și așa cum a spus Kevin Hall “sa duc o persoană de valoare, de acolo unde se află, acolo unde ar vrea să fie”

Dacă îți dorești să lucrăm împreună, face to face sau online, fie participând la unul dintre programele mele de dezvoltare personal, fie într-un program de coaching, mă poți contacta pe pagină mea de facebook :
https://www.facebook.com/cornelia.apahidean
sau pe e-mail: cornelia.apahidean@yahoo.com