Numele meu e Constantina Huruba. Multă lume mă asociază cu brandul italian de încălțăminte pentru copii Melania. Asta din cauză că am fost primul distribuitor al acestei mărci în Tîrgu Mureș. Melania e brandul meu de suflet, iar dacă ar fi să îl descriu pentru voi, ar suna cam așa:

Sunt Melania. Sunt mamă. Ca orice mamă, sunt extrem de grijulie și atentă; eu însă sunt atentă la nevoile copilului TĂU, astfel încât piciorușele sale să fie mereu în siguranță și să se simtă confortabil! Așa cum ai intuit, vorbesc despre încălțăminte pentru cei mici de cea mai bună calitate, diversitate și unicat, adaptată perfect piciorului. Materialele din care sunt realizați pantofiorii sunt de producție italiană, non-toxice, naturale și rezistente, cu o cromatică variată, de un confort și eleganță desăvârșite! 

Magazinul Melania din Tîrgu Mureș este distribuitor autorizat al brandurilor Melania – brand italienesc , D.D step din Ungaria , Hokidde – brand românesc. Se află pe strada Gh.Doja, nr.177, în zona Prodcomplex. 

Pantofii Melania  – odată ce ne-ai încălțat, nu mai poți renunța la noi !