Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Anul acesta, cea de-a 19-a ediție a Conferinței Great People Inside a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți - specialiști din HR, marketing, vânzări, manageri, antreprenori și coachi. Temele au fost diverse, de la beneficiile și nevoile angajatului în 2024 la leadership și spiritualitate în business. Două zile pline de prezentări captivante și de panel-uri cu sens care aduc claritate și informații noi.

Everything HR by Great People Inside este un concept revoluționar de evenimente dedicate excelenței și inovației în domeniul resurselor umane, dezvoltat pentru a aduce împreună profesioniști de talie internațională și națională din diverse industrii. O oportunitate unică pentru profesioniștii din HR de a se conecta, de a-și împărtăși experiențele și de a explora cele mai recente tendințe și bune practici din domeniu. Prin intermediul prezentărilor captivante, interactive și sesiunilor de discuții, participanții sunt încurajați să își dezvolte abilitățile și cunoștințele, contribuind astfel la evoluția și succesul organizațiilor lor.

Evenimentele organizate sub umbrela Everything HR by Great People Inside oferă numeroase oportunități de networking și interacțiune și sunt concepute pentru a facilita crearea de conexiuni valoroase între participanți, promovând schimbul de idei și colaborarea între profesioniști din diverse industrii. Sesiunile unu la unu și activitățile de networking permit participanților să creeze legături autentice și să își extindă rețeaua de contacte profesionale.

În deschiderea conferinței Doru Dima, CEO al companiei Great People Inside a dat startul oficial acestui eveniment de excepție făcând referire la prima conferință, ce a avut loc acum 21 ani într-un cadru mai puțin festiv, cu 40 de participanți. Astăzi este o conferință de prestigiu ce adună profesioniști din peste 10 țări.

Conferința a debutat cu prezentarea de excepție a lui Anil Seth, Profesor de Neuroștiințe Cognitive și Computaționale care ne-a demonstrat cât de diferiți suntem și ne-a arătat cum funcționează creierele noastre. Despre importanța integrării dezvoltării holistice și transformării personale în business ne-a vorbit Zarja Cibej, Fondator My Tamarin și vindecător spiritual, împărtășindu-ne călătoria ei personală către cunoașterea de sine și către succes.

Printre prezentările memorabile s-a numărat și cea a lui Onyi Anyado, speaker global de leadership, futurist și trainer corporatist care a discutat despre importanța leadershipului, creativității și valorilor în conturarea unui viitor de succes. Itay Talgam, un alt speaker excepțional, dirijor simfonic de renume mondial și consultant în afaceri, a adus în fața participanților o corelație unică între tipuri de dirijori și tipurile de lideri făcând o întreagă sală să aplaude și să cânte. Altă prezentare de impact a fost cea a lui Enrico Banchi care a adus în prim-plan o temă esențială: siguranța. De la securitatea fizică la protecția datelor și până la sănătatea mentală a echipei, discursul său a subliniat necesitatea de a investi în resurse și strategii care să asigure un mediu de lucru sigur și sănătos.

Cauza socială către care am ales să ne îndreptăm atenția în această ediție este cea susținută de Asociația Bastonul Alb. Asociația se ocupă de sprijinirea și integrarea în societate a persoanelor nevăzătoare și cu deficiențe de vedere. Acesta oferă programe de educație, formare profesională, și diverse activități menite să îmbunătățească calitatea vieții nevăzătorilor. Asociația este mereu în căutare de voluntari care să însoțească persoanele nevăzătoare sau slab văzătoare în activitățile pe care le desfășoară.

Printre keynote speakerii prezenți la eveniment au fost specialiști din mediul de business românesc, dar și specialiști recunoscuți pe plan internațional precum: Flaviu Cicirean - Entrepreneur, Creative Director, Branding Expert -Brand Minds & Brand Emotion, Daniela Stoian - Director General Adjunct  împreună cu Cătălin Robert Ana -  Formator și Business Development Manager Wellington, Rick Yvanovich - CEO & Founder TRG International, Mihail Pricop - Training Manager and Philosophical Counselor – Autonom Group, Aurelian Ciocan, Profesor de public speaking și dicție, fondator al Media Training și Școlii de dicție, Pedro Pinto, Director of Operations, Corpo Santo Hotel, Tracie Sponenberg - Global Speaker on HR, Leadership, Technology and Business - Chief People Officer of The Granite Group, Perry Timms – Founder&CEO PTHR și Adrian Marius Dobre – General Director, National Company Unifarm.

Am avut și câteva premiere anul acesta. Una dintre ele a fost un nou format al panel-urilor cu care am obișnuit participanții, mai interactiv și mai captivant. Trei teme importante au adus în față specialiști din domeniul HR. În panelul de „Tehnologia la locul de muncă” Ovidiu Bîrsă – Comercial Director, Edenred Romania și Benefit Systems, Aurelian Chitez – Director of Sales alături de Mihaela Colesnic - Tax & Legal Manager Romanian Software, Mihai Găvan - Global Strategic Alliances Director TotalSoft, Ovidiu Teodorescu – CEO UCMS by AROBS au discutat despre impactul tehnologiei în domeniul resurselor umane. Un alt panel a fost cel de ”Modele de carieră și coaching” unde Diana Cicirean – career coach, Future Career,  Simona Popovici – HR Executive Director, Renault și Desiree Diaconescu - HR Vice President, Tuborg au discutat despre carieră, viitor, dezvoltarea și orientarea profesională a studenților și tinerilor adulți. Ultimul panel interactiv a fost ”Noua eră a muncii” unde Oana Piticaș – Counsel, Employment & White Collar Crime Practice Coordinator Romania, Noerr, Ciprian Babița – Writer and Producer, Founder &CEO Interbabis și Kronsit, Emilia Stroe – HR Director, Sphera Franchise Group au adus în prim-plan importanța adaptabilității organizaționale, inovației și cunoștințelor juridice în fața schimbărilor rapide din lumea muncii.

În concluzie, lumea HR este în continuă mișcare și avem nevoie să fim atenți la noi, la cei din jur, la felul în care percepem lumea, avem nevoie să ne jucăm și să ne conectăm real unul la celălalt. Transformarea business-ului începe cu transformarea personală. Transformarea lumii exterioare începe cu transformarea lumii interioare.

Încheiem această conferință cu încrederea că fiecare participant a plecat inspirat și motivat să-și continue drumul cu pasiune și determinare, devenind astfel arhitectul propriei reușite în viață.

Evenimentul a fost moderat de Simona Țăranu, TV Presenter și Constantin Opriș, Business Journalist.

Parteneri ai evenimentului:

Brand Minds, Wellington, Autonom, Tuborg, Sphera Francise Group, Romanian Software, Total Soft, Edenred, Exim Banca Rămânească, Polipol Mobila, Kiss FM, UCMS by AROBS, Kronsit, Target Executive Search, Kirchhoff Automotive, Noerr, Charging Partner, Dima Consulting, Macromex, Florăriile Magnolia, Librăria Șt.O. Iosif, Creator, Active Travel, Yolans, Gyermelyi, Industrial Parc Brașov, Harmopan, Sabon, Time to Coffee Brașov, Wedas, Heidi, Industry Tomorrow, M&M Express, Niran, Cornescu Dent, Ropharma, AHK – Camera de Comert si Industrie Romano- Germana, Camera de Comert si Industrie Brasov, Școala de Dicție și Media Training.

Parteneri media ai evenimentului:

Ejobs, 4Career, Learn&Go, La pas prin Brasov, News Brasov, Portal HR, PR Wave, Monitorul Expres, AFSRU – Asociația furnizorilor de servicii de resurse umane, Fundația Leaders, Bursa, Antreprenor în Romania, Business Mind, Club Economic, Club Antreprenor.ro, Transilvania Business, Economistul, Events Max, Global HR Manager, Jurnalul de Afaceri, Matek, Risco, Mamprenoare, Portal Management, Serach HR, România Durabilă, Rentrop&Straton, Repatriot, Media Production Brasov.

Designul grafic al evenimentului realizat de Doru Fediuc Design.

Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu