Sunt Claudia Rogozan, mamica unui baietel care in curand implineste 7 ani. Sunt expert contabil de meserie, lucrez din anul 2009 pe cont propriu si conduc de 6 ani o societate de contabilitate.

Sunt bistriteanca de origine, nascuta și crescuta intr-o comuna din muntii Rodnei si sunt casatorita cu un clujean. Am inceput cariera in contabilitate in anul 2002 intr-un orasel din judetul Bistrita-Nasaud si de la inceput carierei am visat sa devin expert contabil. Dupa casatorie m-am mutat la Cluj-Napoca si am muncit ca si economist la o firma de contabilitate.

O fata de la munte, dar cu ambitie si visuri mari. Drumul catre antreprenoriat nu a fost usor, dar am avut norocul sa intalnesc in drumul meu oameni deosebiti. In spatele antreprenoriatului este multa, multa munca, ambitie, perseverenta si seriozitate in ceea ce faci. Ce ma mulțumeste cel mai mult din businessul pe care il am este faptul ca ma trezesc in fiecare dimineata, fara exceptii și mă duc cu drag la muncă. Imi iubesc meseria, o fac cu placere si deocamdata nu ma vad facand altceva. Ma consider un om norocos din aceasta privinta si pentru faptul ca am o familie deosebita care m-a sprijinit si m-a incurajat intotdeauna. Sunt mandra de ceea ce am realizat, sunt mandra de echipa mea de la firma, de oamenii cu care lucrez in fiecare zi. Am convingerea ca orice vis se poate realiza, trebuie doar
munca și incredere in noi inșine.

Ma bucur enorm ca am ales sa fac parte din comunitatea mamicilor antreprenor. Am descoperit aici mamici deosebite. Femei ambitioase si mame extraordinare care emana multa energie pozitiva. Sunt femei puternice, un bun exemplu de urmat, femei care pot si mamici si antreprenor de succes!

Denumirea firmei pe care o conduc este Acr Contafisc Srl. In cadrul firmei prestam servicii de contabilitate, salarizare, consultanta in domeniul financiar contabil si fiscal. Ne ocupam chiar si de infiintari , lichidari/dizolvari de firme.

Aflati mai multe despre noi pe:
– Site: www.acr-contafisc.ro
– Facebook: https://www.facebook.com/firmacontabilitateClujFloresti/

Ma gasiti pe:
– Email: claudiarogozan@acr-contafisc.ro
– Telefon: 0741475405
– Facebook: https://www.facebook.com/rogozan.claudia