Ce tip de membership ți se potrivește în acest moment?

În comunitatea noastră există 2 tipuri de membership: cel de membră a Grupului Mamprenoare și cel de Membră a Platformei Mamprenoare. Acest mod de organizare poate crea confuzie noilor-venite, așa că ne-am propus să facem lumină ca să fie clar ce oferă fiecare în parte.

Începem cu GRUPUL MAMPRENOARE pentru că a fost creat mult înaintea oricărui website.

Cine poate face parte din grup?

Orice femeie din România sau diaspora, vorbitoare de limba română și care este interesată de dezvoltarea unei afaceri. Nu trebuie să fie mamă și nu trebuie să fie antreprenor din punct de vedere legal.

Ce beneficii au membrele Grupului?

 • Au acces la toate postările despre proiectele comunității noastre, postări care nu sunt întotdeauna publice.
 • Pot comenta la postari, pot pune link-uri în comentarii către paginile lor de business, către evenimentele, produsele si serviciile lor dacă acestea respectă tematica zilei.
 • Pot face postări de informare, articole de presă, proiecte de finanțare pentru antreprenori atât timp cât nu sunt materiale publicitare prin care să își promoveze propriile afaceri.

Ce restricții au membrele Grupului care nu sunt și membre ale platformei noastre:

 • Nu pot face postări de promovare a afacerilor lor, a evenimentelor sau produselor pe care le oferă
 • Nu pot face sondaje de opinie în grup
 • Nu pot face evenimente live pentru membrele grupului.

De ce avem nevoie și de o platformă web de promovare a femeilor antreprenor dacă avem Grup și Pagină de Facebook?

 1. Pentru că nu toți clienții sunt în grupuri de Facebook, majoritatea caută pe Google produse și servicii, nu pe Facebook.
 2. Pentru că fiecare afacere are un public limitat, platforma se adresează unui public mult mai mare.
 3. Pentru că atunci când ai profilul pe o platformă, efortul de promovare este comun, nu te mai chinui singură.
 4. Pentru că nu toate afacerile au un website de prezentare în care să aibă toate informațiile importante în același loc.
 5. Pentru că nu toate antreprenoarele au resurse financiare sau timp pentru a-și promova propriile site-uri și acestea devin epave părăsite și ascunse în meandrele internetului.
 6. Pentru că prezența pe o platformă a afacerii tale, alături de alte afaceri serioase, oferă credibilitate.
 7. Pentru că beneficiezi de toată expunerea în mass-media și de vizitele generate de comunicatele de presă.
 8. Pentru că e mult mai credibil când altcineva vorbește despre afacerea ta decât dacă o faci tu  singură.

Cine poate fi membră a platformei mamprenoare.eu?

Orice femeie din România care deține o afacere, indiferent de domeniul de activitate, vechime sau localitatea în care se află. O afacere din punctul nostru de vedere are un CUI, un sediu social, un domeniu de activitate principal și măcar o adresă de email sau un telefon de contact.

Membrele platformei plătesc un abonament anual direct pe platformă și semnează un contract de parteneriat care include reguli de confidențialitate si GDPR.

Ce beneficii au membrele platformei?

 1. Profil de firmă care diferă în complexitate în funcție de pachetul ales. Platforma este în așa fel construită încât oferă fiecărei utilizatoare posibilitatea de a-și edita profilul firmei (texte, poze, informații, video-uri etc.) și de a-l modifica oricând doresc pe parcursul unui an de abonament.
 2. Articole-interviu în care membrele își prezintă afacerile și produsele oferite.
 3. Posibilitatea de a posta articole scrise de ele din postura de contributor la platformă.
 4. Posibilitatea de a participa gratuit la toate evenimentele noastre de learning, planificare, coaching de grup si networking online sau offline.
 5. Acces la o bibliotecă video cu webinarii pe teme de business.
 6. Posibilitatea de a susține webinarii în cadrul comunității.
 7. Posibilitatea de a beneficia de expunere gratuită și reduceri la bilete la evenimentele la care noi suntem parteneri media.
 8. Posibilitatea de a achiziționa produse și servicii cu reducere atât din comunitate, cât și de la partenerii noștri externi.
 9. Profilele de companie, evenimentele membrelor, articolele-interviu sunt promovate atât pe pagina comunității, cât și pe Grupul Mamprenoare.
 10. Membrele platformei au preț preferențial pentru apariții în Revista Mamprenoare care se distribuie național și se postează online.
 11. Membrele platformei au posibilitatea să posteze oricând pe Grupul Mamprenoare, să facă sondaje sau live-uri.
 12. Membrele platformei au, pe lângă evenimentele private în care au discuții de business departe de ochii publicului, proiecte caritabile sau petreceri cu familiile la care nu au acces femei din afara comunității.

După cum ți-ai dat seama, Grupul Mamprenoare e doar vârful aisbergului, platforma este coloana vertebrală a acestei comunități și în spatele ei există un întreg ecosistem menit să ofere suport fiecărei femei care vine alături de noi.

Tu ești cea care decide ce tip de membership ți se potrivește în acest moment: cel de Membra a Grupului Mamprenoare sau a Platformei Mamprenoare.

Iar dacă ești la început de drum în antreprenoriat, te afli în acest moment intr-o situație financiară delicată și nu știi cum să faci ca să ai propria ta afacere care să producă veniturile de care ai nevoie, vei găsi mereu sprijin la Asociația Mamprenoare.

Alina Bota

Fondator Mamprenoare

Președinte Asociația Mamprenoare

Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu