Sunt Camelia, mămica a doi băietei minunați, Yannis, 6 ani și Lucasz, 1 an.
Am făcut facultatea de Psihologie și am lucrat în vanzări timp de 12 ani.
1. Owner “Târg pentru pici, mămici și tătici”
“Târg pentru pici, mămici și tătici” este printre cele mai mari și de succes târguri din Cluj Napoca, destinat copiilor, mămicilor și tăticilor.
Este un târg adresat cumpărătorilor și vanzătorilor în egală măsură. În 4 ore mămicile pot vinde lucrurile de care nu mai au nevoie: haine de copii, jucării, mic mobilier, cărucioare și accesorii auto. Este un eveniment menit să sustină reciclarea de hăinute, jucării și articole pentru copii: mămicile vanzătoare pot să aducă lucrușoarele pe care copiii nu le mai folosesc pentru a le valorifică, iar mămicile cumpărătoare pot să achiziționeze lucrurile la prețuri foarte bune.
Expozanții târgului sunt mămici și tătici din tot județul Cluj și județele limitrofe; mămici care creează articole handmade; magazine și firme cu produse destinate copiilor și familiei; prestatori de servicii relaționate.
Facebook: Targ pentru pici, mamici si tatici
Că organizator evenimente am avut și am diverse colaborări pe partea de marketing, sponsorizări, bazar cu diverse festivaluri.
2. Reprezentant Life Care
Incă din 2005, Life Care este prima companie BIO romanească ce comercializează, la nivel național și internațional, produse cosmetice terapeutice și de înfrumusețare, suplimente alimentare și produse de curătenie.
Portofoliul Life Care este format din peste 500 de produse, care acoperă 7 arii esențiale ale vieții : “sanatate și imunitate”, “slabire și detoxifiere”, “nutritie și sport”, “frumusete și îngrijire personala”, “bani și antreprenoriat”, “educatie și dezvoltare”, “ingrijirea casei”.
Produsele din portofoliu sunt produse premium dezvoltate de cei mai importanți producători de cosmetice, suplimente nutritive și detergenți bio din lume. Calitatea lor este autentificată de organisme certificatoare independente recunoscute internațional, precum ECOCERT sau BDIH și de către Ministerul Sănătătii din România.
Ambalajele trebuie să fie economice și să respecte mediul inconjurător, cosmeticele naturale controlate trebuie să renunțe la coloranți și conservanți sintetici, și să contină substanțe cu potențial alergic redus.
Fiecare ingredient din compoziția produselor Life Care este atent selecționat și procesat astfel încât valoarea lui pentru organism să fie maximă. Produsele Life Care sunt naturale, cu ingrediente organice sau 100% BIO. Reprezintă alternativă sănătoasă pentru susținerea și protejarea organismului, fiind recomandate chiar și persoanelor sensibile sau alergice.
Facebook: Life Care Cluj-Napoca
Tel: 0741939928
Foto credit: Fefe photography