Comunitatea Mamprenoarelor

Manageri comunități locale

National Business Woman

Irina Forgaciu – Psiholog

Sunt Irina Forgaciu si psihologia este profesia mea de credinta. Imi doresc si stiu ca pot sa ajut oamenii sa isi descopere propriile resurse interioare, sa constientizeze faptul ca sunt puternici si pot depasi orice situatie dificila intampinata de-a lungul vietii....

citește mai mult

Local Business Woman

Adela Ionita (www.tuincentru.ro) – trainer si content writer

Sunt freelancer, iar businessul meu este dedicat oamenilor care se lasa pe ei insisi la urma. Sunt trainer si content writer, vorbesc si scriu cu precarede despre antreprenoriat, freelancing si dezvoltare personala, iar comunitatea principala careia ma adresez este formata din persoanele care lucreaza de acasa si din cele care vor sa se desprinda de locul de munca, dar nu reusesc sa isi gaseasca resursele interioare pentru a face acest pas.

citește mai mult

Mihaela Albianu – fondator www.magazincreativ.ro

Sunt Mihaela ALBIANU din Iaşi şi astăzi vă prezint afacerea mea, www.magazincreativ.ro. Povestea mea este simplă: cărţile, copiii şi creativitatea sunt cheile aurite care mi-au deschis calea spre www.magazincreativ.ro.

Magazinul inspiraţiei tale, www.magazincreativ.ro, este născut din iubire pentru copii, din pasiune pentru frumos, din curajul insuflat de cele 10 cărţi, pe care le-am editat ca şi concluzie la cele 10 concursuri de artă plastică pe care le-am organizat între 2012-2015, de revista pentru cadre didactice, Demersuri Creative care apare sub grija mea din 2016 până în prezent, şi din materializarea propriilor idei.

citește mai mult

Ines Dumitriu – Content Writer

Sunt Ines și scriu. Aceasta este superputerea mea. Scriu dintotdeauna, dar nu vom vorbi acum despre olimpiadele la care am participat în liceu. Am putea vorbi, în schimb, despre pregătirea mea în domeniul Comunicării, despre experiența pe care am căpătat-o în special...

citește mai mult