Blogul Mamprenoarelor

5 prietene de care orice mamă are nevoie

5 prietene de care orice mamă are nevoie

Se spune că e nevoie de un sat întreg ca să crești un copil, însă nu spune nimeni că ai nevoie și de un sat întreg ca să te ocupi de o mamă. Rolul de mamă îți dă foarte multe satisfacții, însă este de multe ori, copleșitor.

Fă-ți rai din ce ai!

Fă-ți rai din ce ai!

Am citit zilele trecute un interviu excelent cu psihologul Aurora Liiceanu în care vorbea despre românii care trăiesc cu un "perpetuu complex al săracului". Dacă ești atent puțin la discursul romanului de rând, indiferent de mediul din care provine, o să îți dai seamă...

Diferența dintre un produs ieftin și unul scump

Diferența dintre un produs ieftin și unul scump

Cu ceva timp în urmă circula pe Facebook o postare făcută de o mămică antreprenor în care se spunea cât este de nedrept faptul că, dacă Rihanna promovează un nou ruj, milioane de oameni îl cumpără, dacă Oprah lansează un nou program de slăbit, milioane de oameni îl...

Invitație la Cluj Napoca

Invitație la Cluj Napoca

În această toamnă are loc la Cluj Napoca Conferința de Lifestyle Business, cea de-a doua conferință din acest an organizată de Comunitatea Mamprenoare – comunitatea mamelor antreprenor din România și FăBine.ro – platforma care promovează proiectele ONG-urilor din Romania.

Natura – aliatul stării noastre de bine

Natura – aliatul stării noastre de bine

Sănătatea este unul dintre cele mai importante lucruri din viața noastră. Natura este un adevărat aliat al sănătății, căci ne pune la îndemână, așa cum a făcut-o din cele mai vechi timpuri, un dar foarte prețios: uleiurile esențiale – divinul din plantele sale. Află mai multe despre uleiurile esențiale și despre eArome.ro.

Contactează-ne!

Acord GDPR