Eu sunt Andreea si de 1 an si 8 luni imi dedic timpul celei mai frumoase meserii din lume, aceea de mamica. Fiind in concediu de crestere copil si petrecand toata aceasta perioada cat mai aproape de baietelul meu, Dominique, am luat in calcul varianta de a nu ma mai intoarce la fostul job. Se pare ca aceasta dorinta a mea a rezonat cu planurile lui Dumnezeu pentru mine, fiindca de cateva luni am inceput sa-mi astern gandurile, experientele, trairile pe hartie (si online). Iar visul meu cel mai mare este sa las acest dar natural al meu sa umple filele unor carti.

Misiunea mea, insa, nu se opreste aici deoarece prin calatoria magica spre adancul sufletului meu, am descoperit ca vreau si pot sa aduc zambetul pe un chip trist, sa impartasesc liniste si lumina in gandurile celor necajiti, deznadajduiti sau rataciti pe caile vietii. Si cum imi place sa-mi aprofundez tot timpul cunostintele, am urmat cursuri de Theta Healing (modul de baza si avansat), urmatorul pe lista fiind un curs de Consiliere Dezvoltare Personala. De asemenea, particip cu foarte mare interes la seminarii si workshop-uri din acest domeniu pe cat de vast pe atat de interesant si constructiv.

Desi am avut diverse joburi, de la consultant vanzari/relatii clienti in doua companii de renume la receptionista/secretariat intr-o companie multinationala, nu ma sperie gandul ca sunt nevoita sa incep de la zero o noua cariera, stiind ca aceasta imi va aduce implinire profesionala dar si personala. Sunt sigura ca in aceasta minunata comunitate nu doar ca voi dobandi curajul sa trec peste orice incercare esuata, ba mai mult, imi voi slefui ambitia si sperantele cu incredere si intelepciune.

Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul conspira pentru indeplinirea visului tau. (Paulo Coelho)

Telefon: 0730785441

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/Cugetari-de-Suflet-si-Terapia-Gandurilor