Totul a început din septembrie 2018, de când am devenit mamă pentru a doua oară.
Într-un context de împrejurări am ales să rămân mai mult timp alături de copiii mei decât planificasem inițial. Și, astfel, am avut ocazia să observ și să dau mai multă atenție persoanelor cu care ne lăsăm copiii atunci când suntem la serviciu: bunici, mătuși sau bone, persoane care modelează comportamentul copiilor noștri mai multe ore pe zi decât avem noi timp să o facem.
Astfel, am conștientizat câteva aspecte:
1. Cât de mult riscăm ca și părinți punând în mâinile altor persoane educația copiilor noștri în primii lor ani și nu numai.
2. Cât de vulnerabili și descoperiți devenim atunci când această persoană decide să nu mai continue colaborarea și totul se termină cu un SMS, în cel mai bun caz.
3. Cât de dificil este să găsești în timp scurt pe altcineva căruia să-i încredințezi securitatea copilului tău astfel încât tu, ca părinte, să poți să te întorci la serviciu liniștit și împăcat.
4. Cât de dificil este pentru tine ca părinte să te asiguri ca această persoană continuă educația pe care tu o dorești pentru copilul tău.
5. Cât de dificil le este bonelor să facă față evoluției copilului ele neavând nicio formare calificată ci se bazează strict pe trăsăturile lor naturale și pe propria educație.

Misiunea mea după această conștientizare este să creez acel mediu în care atât părinții cât și bonele să devină conștienți și educați vis-a-vis de drepturile și responsabilitățile tuturor celor implicați pe durata relației lor profesionale.

Viziunea mea este să ofer părinților și bonelor acel cadru în care colaborarea dintre ei să se deruleze la nivelul standardelor internaționale definite la orice moment în timp.

Vă aștept pe website-ul meu: http://www.bonapentrucopilulmeu.ro/, iar pentru detalii suplimentare mă puteți contacta pe adresa de email: contact@bonapentrucopilulmeu.ro.