Mă numesc Andreea Crăciun și sunt mama a doi baieți năzdrăvani, absolut minunați, Rareș și Vlad, alături de care sunt într-o continuă dezvoltare personală și autocunoaștere.
Sunt o persoană deschisă, creativă, autodidactă, pasionată de lectură, de conexiunile inter-umane, cu încredere că putem deveni, în orice moment alegem, versiuni mai bune ale noastre.
După ce am urmat cursul Alinei Bota, “Si mamică și antreprenor de succes”, am început să lucrez la proiectul care astăzi începe să aibă contur, și anume: Orientare și Consultanță în Carieră.
Ideea de a oferi sprijin persoanelor care doresc să-și urmeze talentele și interesele profesionale în direcția la care aspiră, în special tinerilor aflați la inceput de drum, vine în urma experienței din zona de recrutare, proces în care am intalnit foarte mulți tineri care au absolvit o instituție de invațământ, dar care înca nu au identificat direcția în care vor să meargă, ce abilități au sau cum ar trebui să se prezinte la un interviu.
Deși încă nu am renunțat la jobul din cadrul organizației în care lucrez, ofer, pe cont propriu, consultanță în zona de carieră și orientare profesională, prin sesiuni individuale, urmând, în timp, să mă dedic complet consultanței și antreprenoriatului.
Totodată, susțin workshop-uri pentru adolescenți în zona recrutare, și anume ating subiecte precum întocmirea CV-ului și pregătirea pentru interviul de angajare.
Absolventă de psihologie, certificată ca formator și consilier vocațional, alături de experiența practică de peste 16 ani, în domeniul HR, mai specific în zona de recrutare și selecție, dezvoltare în carieră, identificarea și dezvoltarea de talente, este ceea ce mă recomandă în acest domeniu.
Imi place ceea ce fac si consider că fiecare dintre noi poate atinge potențialul maxim, dacă ne cunoaștem abilitățile și lucrăm constant cu noi înșine pentru a ne depăși limitările, fricile și tiparele moștenite.
Motto-ul meu: “Where there’s a will, there’s a way!”
Mă puteți găsi la datele de contact de mai jos:
Linkedin: www.linkedin.com/in/andreeacrăciun