Buna si bine v-am gasit.

Sunt Anamaria Popa, si sunt mama Anastasiei, care e o balanta puternica de 3 ani. Ea a fost „triggerul” care a declansat pofta de a intra in randul celor care-si doresc mai mult.

Dupa un an in care am studiat si am investit in mine, m-am hotarat ca Design Pathways sa devina ceea ce am vrut sa fie de la inceput. Din acest motiv am ales sa imi dau demisia si sa fac ceva pentru sufletul meu. Pe hartie firma are 1 an si asemenea unui copil, abia acum invata sa mearga. Iubesc si dezvolt o afacere de Graphic Design. Design Pathways este un gand devenit vis, vis devenit obiectiv si obiectiv realizat.

Tatal Anastasiei, Marian, este si el alaturi de mine, la fel ca si prietena mea Alina. Ei sunt oamenii care imi echilibreaza balanta, eu fiind un om pe repede inainte, care uneori in entuziasmul meu nebun mai iau si decizii pripite.

Un exemplu care mi-a placut mult si-l folosesc. Atunci cand mergi cu viteza pe bicicleta si ajungi in fata unui pod care se misca, opresti si megi pe langa bicicleta. Dar daca ai avea doua ziduri mari laterale, ti-ai continua drumul fara frica. Cam asa sunt ei pentru mine, Marian si Alina, zidurile ce ma sustin sa merg fara frica pe pod.

Ma bucur sa fiu in aceasta comunitate frumoasa si de care Alina Bota mi-a povestit atat de frumos.

Iubesc oamenii și poveștile lor de aceea în fiecare design fac tot posibilul să se vadă povestea din spatele lui.

Sustinem startupurile si stim ce greu este sa fii la inceput, asa ca am facut preturi astfel incat, sa nu trebuiasca ca jumatate din fondurile rezervate inceputului de afacere sa fie redirectionati catre design & marketing

Pentru ce puteti apela la Design Pathways:

– Logo/ Carti de vizita/ Flayere/ Pliante/ Brosuri/ Reviste/ Afise/ Diplome/ Foaie cu antet/ Mape/ Plic personalizat/ Semnatura email/ Roll-up/ Raport anual/ Catalog prezentare.

– Invitatii petreceri copii, nunta, botez, petreceri/ Felicitari/ Etichete/ Meniuri: restaurant, bar, nunta, petreceri/ Calendare, magneti, pixuri, insigne personalizate.

– Creare pagina de Facebook / Administrare pagina de Facebook/ Cover Facebook.

– Populare site cu informatii, produse/ Prezentari power point.

– Newsletter: design, creare baza de date, actualizare baza de date, trimitere saptamanala, bi-saptamanala sau lunara.

– Websiteuri: site de prezentare, magazin online, urcare produse pe site

Detalii contact:

Telefon: 0742.403.006

Facebook: https://www.facebook.com/designpathways/

Email: wedesignpathways@gmail.com