Sunt Ana-Maria Marchiș, locuiesc in Cluj-Napoca si sunt mama a 3 copilasi minunati, Vlad, Toma si Ema.

Povestea mea a inceput cand s-a nascut primul meu baiat. Mi-am dorit sa pot sa ii ofer ceva diferit sa il ajutam sa devina cea mai buna verisune a lui. In scurt timp am reusit sa definesc care sunt lucrurile importante pentru noi ca familie si cum putem face sa ii ajutam pe copilasi sa se dezvolte, sa invete si sa fie fericiti. Asa s-a nascut Octofun Academy – un centru educational care doreste sa valorifice fiecare copil.

Produsul nostru principal este programul de dezvoltare personalizat pentru copilasi. Evaluarile interne si externe, programa nationala si activitatile gandite de echipa mea de psihologi sunt baza programului nostru. Noi excelam la „emotional coaching” – nu am gasit un termen care sa poata cuprinde tot sensul cuvintelor. Mi se pare foarte important sa ii ajutam pe copilasi sa isi gestioneze emotiile si anii prescolari sunt esentiali in dezvoltarea lor.

Am deschis Octofun Academy cu dorinta de a ajuta copilasii sa inteleaga ce se intampla cu ei cand au anumite emotii si cum pot sa le gestioneze. Orice emotie este acceptata dar nu orice comportament. Bazandu-ne pe relatia dintre copil si educator si folosind lauda descriptiva reusim sa motivam copilasii si invatatul vine de la sine ca ceva foarte natural si placut.

Locatia noastra este pe strada Brancusi 109 dar ma puteti gasi la numarul 0724734918 sau: ana@octofun.ro

www.octofun.ro

https://www.facebook.com/octofun.ro/

foto: http://norachisphotography.ro/wordpress/