Suntem o poveste şi facem parte din ea. Zi de zi îi dăm suflu, culoare, sens, iar scena vieţii larg deschisă ne invită să defilăm, în ritm cadenţat, în văzul tuturor! Aşa a început totul. Dintr-un gând, multă pasiune, din suflet de mămică de gemeni minunaţi şi pedagog cu drag de copii! Din aceste motive şi multe altele, am dat naştere primului atelier de storytelling din Galaţi!
Sunt Alina Elena Golăeş, alias reginamama.ro, pedagog, trainer şi consultant educaţional, fondator al Centrului Educaţional de Storytelling de anul acesta, un proiect construit cu multă dragoste pe structura Atelierului de Meşterit Poveşti.

Entuziasm şi motivaţie pentru lectură

Proiectul Atelierului de Meşterit Poveşti, pe care l-am demarat în anul 2015, a adunat în jurul său o comunitate de oameni minunaţi, care iubesc frumosul, lectura şi copiii deopotrivă, şi cu drag s-au alăturat ideii, ce încet a prins viaţă.
Iniţiativa creării atelierelor de lectură a pornit din necesitatea de a stârni entuziasmul şi motivaţia pentru lectură, interesul pentru descoperire şi imaginaţie în rândul copiilor.
Atelierele sunt interactive şi creative, bogate in dramatizare, interpretare, iar la final copiii desfăşoară de fiecare dată, activităţi practice inedite şi pleacă acasă cu o cărticică de poveste în dar.
În cadrul programului, cei mici sunt încurajaţi să vorbească liber şi fluent, să asculte şi părerea celorlalţi, să comunice prin mijloace multiple şi să se integreze într-un grup, să exprime idei şi sentimente, verbal şi/sau în scris, să-şi susţină punctul de vedere cu argumente.
Sustin mamicile curajoase, ce isi urmeaza visele si le fac sa devina realitate! Asa ca imi doresc si la Galati o comunitate a Mamprenoarelor unita, visatoare si motivata sa isi depaseasca propriile limite!
CONTACT :
https://www.facebook.com/Atelierul-de-Mesterit-Povesti-1687421191500381/
http://www.reginamama.ro
https://www.facebook.com/reginamamaofficial/
0751.819.810