Bun venit! 

Cred că fiecare om se naște cu talent și cu o misiune de îndeplinit pe lumea asta. Și cred că împlinirea adevărată vine doar după ce ai încredere în talentul tău și îți găsești misiunea.

Eu m-am născut cu talentul de a descoperi talente și misiuni de viață și cu misiunea de a încuraja oamenii să le pună în practică. 

Sunt economist și primii 20 de ani de carieră mi i-am petrecut în corporate, unde am avut norocul să am întotdeauna proiecte noi, inovative, care să mă provoace și să mă pregătească pentru meseria de consultant de business. În corporate am fost întotdeauna un intraprenor, un manager responsabil, un trainer motivant și un bun strateg, care găsea mereu soluții “out-of-the box” la probleme care păreau imposibil de rezolvat. 

De 4 ani sunt Consultant de Business, Performance Coach si Fondator Comunitatea Mamprenoare și pun în practică tot ce am învățat în 20 de ani de business:

  1. să descopăr talente și abilități și să pun omul potrivit la locul potrivit
  2. să construiesc echipe și să cresc lideri
  3. să dau încredere și validare celor care au cea mai mare nevoie
  4. să transform orice talent sau abilitate într-un model de business
  5. să nu renunț niciodată, indiferent câte piedici întâmpin și să ascult sfaturi doar de la cei care au construit 
  6. să gândesc pe termen lung și să vin mereu cu idei inovative

Sunt “nașa” a peste 80 de afaceri care s-au născut sub ochii mei și care acum au devenit branduri cunoscute, deși au început de la “aș face ceva pe sufletul meu, însă nu știu ce” sau “eu n-am nici un talent, am fost manager toată viața”.

Mă mândresc cu fiecare afacere construită care hrănește o familie și îi oferă prosperitatea și liniștea de care are nevoie pentru a mai face și al doilea copil sau al treilea, sau chiar al patrulea. 

Mămicile din Comunitate m-au poreclit “steluța norocoasă” pentru că oportunitățile și clienții vin “ca prin magie” după ce lucrăm împreună, însă vă garantez că ceea ce fac eu nu are legătură cu magia, ci cu regăsirea încrederii lor în forțele proprii. Restul e doar business plan și marketing.

Ne naștem cu talent și cu o misiune pe lumea asta. În plus, suntem plămădiți din praf de stele. De ce să nu strălucim?

Alina Bota

https://www.linkedin.com/in/bota-alina-a9627129/

https://levelup.vision

alina.bota@levelup,vision