Numele meu este Alexandra Turi-Damian, am 30 de ani și sunt dependentă de cumpărături. Dintotdeauna am iubit shoppingul. Așa a apărut ideea Shopaholic’s Universe.
Sunt o mândră mamă a unui băiețel de 2 ani,  pe nume Iustin și sunt fericită că am această șansă de a pune cap la cap niște „piese de puzzle” pentru a realiza un vis frumos – mamprenoriatul.

Ce este  Shopaholic`s Universe?

Un univers al dependenților de cumpărături, un magazin online de cadouri și poate ghidul potrivit la momentul potrivit pentru cei ce căută un cadou.

Cum a luat naștere Shopaholic`s Universe?

Shopaholic’s Universe a luat naștere nu de foarte mult timp, ca o soluție la obsesia  pentru cumpărături a unei mame, adica a mea. Faptul că  „timpul liber”  era ocupat mai nou cu activități necesare vieții de familie iar „incursiunile” în magazine deveniseră vise, m-am reorientat către shopping-ul online. Shopping care nu se mai oprea. Shopaholică am fost dintotdeauna, însă după ce am petrecut mult timp  acasă, am simțit că starea mea s-a agravat. „ Shopaholic’s Universe” este „tratamentul” meu și visul pe care îl aveam în subconștient de mică

De ce idei pentru cadouri?

Pentru că întotdeauna  mi-am dorit să ofer cadouri interesante, care să îi surprindă plăcut pe sărbătoriți, însă  ideea perfectă pentru cadou venea mereu mult prea târziu.

In acest univers pot fi gasite atat produse “made in RO”, cat si produse fabricate in afara tarii.  Gama de produse este în continuă creștere iar cei ce sunt în căutare de cadouri pot găsi pe site jocuri, jucării,cărți, albume foto, felicitări, semne de carte, obiecte de decor, cadouri amuzante și multe altele.

Date de contact Shopaholic`s Universe

Web: https://shopaholicsuniverse.ro/

e-mail: office@shopaholicsuniverse.ro

tel: 0739.521.395

facebook: https://www.facebook.com/shopaholicsuniverse.ro

instagram : shopaholicsuniverse