Sunt Alexandra , mămica unei fetițe de 2 ani și 8 luni, economist de profesie. Sunt o persoană atentă la detalii, iubesc și apreciez frumosul și cred că atâta timp cât fac ceea ce-mi place sunt împlinită ca persoană și mă pot dezvolta pe plan antreprenorial.
Dintotdeauna mi-am dorit să am propria afacere, și de aproximativ un an am început una în domeniul handmade, un domeniu total diferit de ceea ce știam să fac, dar cu încredere și optimism am lăsat cifrele deoparte și am început să-mi exploatez latura creativă.
Primul “client” a fost fetița mea din dorința de a-i accesoriza ținutele cu bentițe diferite de tot ce se găsea în acel moment pe piață, apoi am început să primesc comenzi de la cunoștințe, prieteni și încet încet accesorii create de mine au ajuns în toate colțurile țării. Produsele mele se adresează atât fetițelor, cât și mămicilor, doamnelor și domnișoarelor, astfel că, pe lângă bentițele pentru fetițe, în portofoliul meu mai regăsiți cordeluțe, agrafe păr, coliere, brâuri, broșe, diverse combinații de seturi mamă-fiică, realizate din și cu diverse materiale textile, fetru, perle și mărgeluțe, plante uscate.
Vă invit să-mi vizitați căsuta virtuală, și de ce nu, să vă creez accesorii personalizate care să vă completeze ținutele.

Facebook: https://www.facebook.com/HandmadeByAlexandraCristea/
E-mail: cristea_alexxandra@yahoo.ro