Sunt Adriana Cândea, mamica lui Victor (3 ani), logoped, specialist in terapii psihopedagogice pentru copii, in special terapia limbajului si a comunicarii.

Domeniile in care activez cu pasiune sunt: evaluare si interventie in terapia limbajului (oral si scris), dificultati de invatare, terapii corectiv-compensatorii pentru copii cu cerinte educative speciale sau intarzieri in dezvoltare.

Sunt un specialist ultra-pasionat, indragostit iremediabil de munca pe care o face, avand o experienta practica in invatamantul special de peste 10 ani, in care am lucrat cu diverse categorii de copii, de la simple tulburari de limbaj pana la terapii complexe in cadrul unor programe dedicate copiilor cu diverse deficiente si sindroame.

Sunt o sustinatoare infocata a ONG-urilor clujene care derulează proiecte sociale, culturale si educative, adresate atat copiilor si tinerilor, dar si familiilor din Cluj, pentru care am militat constant timp de 5 ani, din postura de responsabil al politicii de Corporate Social Responsibility a unei importante companii multinationale din Cluj-Napoca.

Detalii contact:
Tel: 0742947621
E-mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/Adriana.Candea