Numele meu este Adina Cuturela. Întotdeaua am fost pasionată de a ajuta oamenii să iși îndeplinească propriul potențial și sunt una dintre femeile care au acceptat provocarea antreprenoriatului.

Formarea de profesor pshihopedagog, voluntariatul în sprijinul celor defavorizați iar acum antreprenoriatul echitabil, m-au ajutat să ințeleg că lucrurile cu adevărat mari se fac cu pași mici și în echipă. Având o pasiune veche pentru Africa, atunci când s-a ivit oportunitatea, am lăsat confortul scaunului de director la tipografie pentru deplasări în pădurea ecuatorială și bazinul fluviului Congo. Pornind de la un vis, am început un nou proiect împreună cu fermierii care dețin plantațiile arborilor de cacao. Astfel, boabe de cacao alese cu grijă au ajuns la îndemâna românilor, sub brandul Aromes Noirs. Filosofia acestei afaceri a fost să oferim oamenilor o experiență completă: alimente de calitate, neprocesate, culese tradițional, împreună cu povești de viață ale fermierilor, tradiții africane și imagini ale locurilor care te fac să apreciezi diversitatea, tenacitatea și strânsa legatură dintre om și natură. Beneficiile boabelor de cacao ne-au inspirat să gândim produse noi și astfel am creat ceaiurile cu miez de boabe de cacao și oțetul balsamic din boabe de cacao Aromes Noirs, dar și gama de produse Delices d`Afrique – nougat artizanal în cinci sortimente, cu boabe sau miez din boabe de cacao.

Descoperiti povestea noastră în Africa și mai multe detalii despre produsele Aromes Noirs pe pagina de internet www.aromesnoirs.ro și pe pagina noastră de Facebook. Puteți să mă contactați la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0745.64.54.32. Adina Cuturela, director executiv București