Sunt Adela Ionita, freelancer si mama a doua fetite simpatice foc. Sunt trainer, scriu si vorbesc despre dezvoltare personala si freelancing, scriu pentru alte companii (în funcție de profilul fiecăreia), sunt trainer si colaborez cu persoanele care vor sa isi deschida o afacere proprie.

În 2014 am lansat proiectul Tu în centru (www.tuincentru.ro), prin care susțin oamenii care vor să se dezvolte personal și profesional, care simt că a venit momentul să facă anumite schimbări în viața lor, dar nu știu de unde și cum să înceapă acest proces.

În trainguri, îmi place să abordez cu prioritate segmentul de dezvoltare personală, fie că mă adresez persoanelor fizice sau companiilor.

Pe de altă parte, ajut persoanele care au afaceri proprii și își doresc mai multă vizibilitate online. În acest sens, am creat o secțiune pe blog numită “Povesti de succes” în care am publicat peste 50 de interviuri cu oameni care au reușit să-și dezvolte business-ul visat. În plus față de partea de training, creez continut pentru companiile care au nevoie de content pe site-urile proprii.

Businessul meu este dedicat oamenilor care se lasă pe ei înșiși la urmă, prioritizând mereu alte persoane și alte activități. Mă adresez în special femeilor pentru că noi avem cu precădere tendința de a avea grijă de tot ce este în jurul nostru, mai puțin de noi. Punem pe primul plan copiii, soțul, iubitul, jobul, casa, părinții, prietenii, iar de noi uităm sau, până ajungem la noi, timpul și energia au dispărut pe parcurs.

De aceea am ales numele “Tu în centru”. Eu consider că, înainte de a face bine altora, trebuie să fii Tu bine, trebuie să te așezi pe Tine în centrul vieții tale, să îți oferi atenție, grijă, iubire, înțelegere și acceptare. Apoi vei putea să le oferi și celorlalți; dar dacă tu nu știi ce înseamnă, cum să oferi ceva ce îți este necunoscut?

În discuțiile cu mine, oamenii spun că se simt importanți, că se simt ascultați și acceptați așa cum sunt ei. Atunci când am descoperit dezvoltarea personală și importanța acesteia în viața fiecăruia dintre noi, am știut că aici este locul în care eu pot contribui semnificativ.

De atunci, totul s-a legat firesc, iar faptul că pot susține oamenii în procesul lor de evoluție este parte din misiunea mea.

 

Adela Ionita
Site: www.tuincentru.ro
E-mail: contact@tuincentru.ro
Facebook: Tu in centru
Instagram: Tu in centru