Femei antreprenor

Membrele Comunității Mamprenoare sunt femei din țară si din diaspora care, din dorința de a-și câștiga independența financiară, au pornit pe drumul antreprenoriatului și au înțeles cât este de important să ai alături o comunitate la început de drum.
Majoritatea femeilor provin din mediul corporate (financiar-bancar, retail, IT etc.), au educație superioară, au avut o carieră frumoasă, însă maternitatea sau un moment de răscruce în cariera lor le-a motivat să pornească diverse proiecte de antreprenoriat.

Descoperă-ți vocația

Descoperă-ți expertiza, definește-ți valorile, evaluează-ți propriile resurse și abilități.

e

Stabilește un plan

Elaborează o strategie coerentă, realistă, cu pași clar definiți și cu un scop precis.

Perseverează

Pregătește-te să înfrunți dificultățile și fii cât mai consecventă.

De la hobby la o afacere de succes

Curajul de a face pasul de la statutul de angajat la cel de antreprenor!

O comunitate dinamică

Din comunitatea noastră fac parte femei care își doresc independență financiară și își pun în practică experiența și abilitățile pentru a-și finanța stilul de viață ales.

 Intrarea în Comunitatea Mamprenoare se face prin participarea la Cafeneaua Mamprenoarelor.

Manageri de comunități

Made by MAMPRENOARE

Vă invităm să susțineți mamele antreprenor, consumându-le produsele și serviciile pentru că sunt de o calitate excelentă și sunt făcute cu multă grijă și multă pasiune.

Masa de picnic senzoriala cu bancute si loc pentru nisip si apa

Masuta senzoriala din lemn pentru activitati exterioare de la Tini Mini Toys include doua cutii de plastic pentru apa si nisip, ingenios plasate sub un capac, astfel incat masuta se transforma rapid punand sau ridicand capacul, si devine un loc de joaca foarte...

Casuta de gradina Summer Garden House cu platforma si tobogan

Toata lumea stie ca locurile de joaca pentru copii trebuie sa fie sigure, ecologice si prietenoase cu mediul. Noi am mai adauga si... usor de asamblat! Casutele de gradina de la Tini Mini Toys sunt pretextul perfect pentru a-l incuraja pe cel mic sa petreaca mai mult...

Licheni pe litere

Licheni decorativi stabilizaţi, aplicaţi pe litere din polistiren extrudat. Sunt plante naturale, dar stabilizate, adică nu mai au nevoie de hrană ci doar de o umiditate in aer cuprinsă între 40- 60 %, umiditate ce este optimă şi pentru noi oamenii. Fiecare lucrare se...

Programul următoarelor evenimente

Alătură-te MAMPRENOARELOR

l

Scrie-ne povestea ta

Dacă vrei să ai și tu succes și să iți pornești / dezvolți propria afacere, vino alături de noi într-o comunitate plină de dinamism și în continuă creștere!

Acord GDPR