10 motive sa iti promovezi afacerea pe Platforma de Antreprenoriat Feminin

"Mamprenoare" nu mai este de mult doar o comunitate sau o platforma, ci a devenit un cuvant care descrie un stil de viata ales de multe femei, dupa cum scria PressOne intr-un articol de anul trecut.

A fi "mamprenoare" inseamna sa fii si mamica, si antreprenor, de aici si logo-ul nostru care sugereaza un dublu super-erou. Abia acum, de cand cu carantina, intelegem cu totii cat poate fi de provocator sa lucrezi de acasa, in timp te ocupi si de cresterea si educatia copiilor si de administrarea casei.

Din experienta noastra de peste 4 ani cu mame antreprenor putem spune ca afacerile mamelor antreprenor, chiar daca incep intr-un colt al bucatariei, au potential foarte mare de crestere. Dupa ce copilasii merg la gradinita sau la scoala, apar si sediile de firma, utilajele, angajatii etc. Conditia este sa reziste in timp, iar primii 2-3 ani sunt cei mai grei. Majoritatea renunta dupa primul an pentru ca nu reusesc sa se promoveze suficient ca sa aiba acea baza stabila de clienti care sa le permita un venit decent din activitatea lor.

Pentru ca stim cat este de important sa ai sustinere in primii ani de antreprenoriat sau cand treci prin perioade dificile, am dezvoltat o platforma de promovare a afacerilor mamprenoarelor pe care te invitam sa o vizitezi aici.

Prin intermediul acestei platforme, iti oferim cateva instrumente de crestere si dezvoltare care, din experienta noastra, sunt esentiale pentru orice afacere:

1. Branding pentru firma ta - cu siguranta ai observat modul in care sunt construite profilele pentru companii ca sa permita o prezentare corecta si coerenta a firmei, astfel incat cineva care te cauta pe Google sa gaseasca toate informatiile structurate profesionist, intr-un singur loc. Compania ta poate fi gasita pe prima pagina, cat si pe pagina de Companii.


2. Personal Branding pentru tine - ai vazut ca exista o pagina special construita pentru Specialisti, unde oricine poate gasi unul dintre specialistii din comunitate (avocat, medic, designer etc..)
De asemenea, periodic facem campanii prin intermediul carora fiecare profil personal primeste BONUS un interviu de branding care va aparea la orice cautare pe Google dupa numele tau. Le gasesti pe prima pagina, dar si in pagina Noutati.


3. Cautare dupa domeniu/localitate/judet - ai observat probabil pagina de Companii, unde oricine poate sa gaseasca usor afacerea ta dupa domeniul de activitate, localitate si judet. Mai mult decat atat, datorita investitiilor in SEO, la o simpla cautare Google dupa numele tau sau al firmei tale, firma ta apare pe platforma, cu toate informatiile necesare unui potential client.


4. Promovarea evenimentelor tale - atat in pagina ta de profil, pe prima pagina, cat si in pagina special creata pentru Evenimente si pe pagina noastra de Facebook si Grupul Mamprenoare Romania
5. Promovarea produselor tale - pe pagina ta de profil, pe prima pagina si pe pagina de Produse. Promovarea nu este tranzactionala, ca urmare comenzile vin direct la tine, platforma nu comisioneaza aceste tranzactii, ofera doar o "vitrina" de produse, un spatiu virtual de expunere.
6. Promovare democratica - profilele de firme, profilele de specialisti si produsele se incarca aleatoriu, la fiecare intrare pe platforma apare o lista diferita de firme. Poate fi firma ta, sau poate fi orice alta firma, nu exista alte criterii de promovare.
7. Networking intre membrele de pe platforma - in Cafeneaua Virtuala, care este ecosistemul nostru intern, poti sa te "imprietenesti" cu oricare dintre membrele de pe platforma, sa comunicati pe messenger-ul intern, sa formati grupuri de interese, sa faci postari si oferte DOAR pentru membrele platformei.


8. Promovare in interiorul si in exteriorul comunitatii - daca iti doresti, poti sa devi Mentor pentru membrele comunitatii, sa sustii webinarii pe domeniul tau de expertiza prin intermediul intalnirilor Meet&Talk periodice la care participa membrele comunitatii, dar si prin intermediul webinariilor pe care Mamprenoare le organizeaza in parteneriat cu alte comunitati (Vezi Tembo Cafe).
9. Intalniri online de branstorming - cum sunt #MondayBrainstorming si #CreativeSaturdayMorning unde poti afla sfaturi extrem de utile pentru afacerea ta de la membrele cu experienta in marketing, vanzari, promovare etc..
10. Cursuri, programe de consultanta si coaching menite sa te ajute sa treci la nivelul superior in afacerea ta.

Abonamentele incep de la 1.3 lei/zi, adica 117 lei/trimestru pentru pachetul Basic si ajung la un maxim de 5.3 lei/zi, adica 477 lei/trimestru pentru pachetul VIP.

Pentru a achizitiona unul dintre pachete, tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri aici.

Dupa ce te inregistrezi ca invitat, poti alege unul dintre cele 3 pachete: Basic, Standard sau VIP, in functie de nevoile tale. Plata se poate face cu cardul direct pe website sau prin transfer bancar. Poti alege una dintre cele 3 frecvente de plata disponibile: trimestrial (de 4 ori/an), semestrial sau anual.

Dupa ce plata este facuta, ai acces la un panou de control unde iti poti face singura profilul firmei si poti sa il editezi ori de cate ori e nevoie.

Hai sa ne cunoastem si sa aratam lumii lucrurile minunate pe care le faci!

Vino alaturi de mamprenoare din toata tara!

Devino MAMPRENOARE

Vino într-o comunitate dinamică de femei antreprenor

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE