Made by Mamprenoare

Vă încurajăm să consumați cu prioritate bunurile și serviciile produse de MAMPRENOARE, pentru că sunt de o calitate excelentă și sunt făcute cu multa grijă și cu multă pasiune.

Cremă cu fond de ten de la Tiande

Aceasta conține componente biologice bazate pe alge marine, aminoacizi din placentă și ingrediente de hidratare.

Aranjament floral Ana Macovei Florals

Trandafirul roșu este simbolul iubirii și al pasiunii, alături de Miniroza roz – acesta subliniază ideea de romantism și de seducție. Garoafa albă înseamnă iubire pură și noroc, norocul de a o avea lângă tine, iar Bouvardia este entuziasmul pe care îl simțiți unul în preajma celuilalt.

Set troler și ghiozdan copii – Buburuza

Călătorește cu stil datorită acestui set, compus din Troler 16″ si Ghiozdan 12″, cu design spectaculos. Vacanțele în familie tocmai au devenit mult mai interesante! Fie că este vorba de un weekend la bunici sau de o călătorie în jurul lumii, acest troler este tovarășul ideal.

Poezie de suflet gravată pe medalion de argint

Textul gravat pe inimioară este o poezie de suflet, având menirea de a trezi emoție prin punctarea rolului central al femeii iubite în viața dumneavoastră. Disponibil în 2 variante, unul potrivit pentru mamă, celalalt potrivit pentru soție.

Pahare de miri din cristal pictate manual

Paharele pictate manual pentru cea mai importantă zi din viața dumneavoastră pot fi un accesoriu important care întregește imaginea acestei zile dar și o amintire frumoasă.

Poezie "Mama, Apa Vie", cadou de suflet

Poezie de suflet dedicată mamei, în care se punctează importanța mamei prin comparația dintre rolul ei în crearea unei familii cu însăși viața și esența frumuseții umane – sufletul.

Alătură-te MAMPRENOARELOR

l

Scrie-ne povestea ta

Dacă vrei să ai și tu succes și să iți pornești / dezvolți propria afacere, vino alături de noi într-o comunitate plină de dinamism și în continuă creștere!

Acord GDPR